Vanspor'dan iki yeni transfer

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor birinci transfer döneminin bitimine bir gün kala 2 transfer birden gerçekleştirdi. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Hakkari Zapspor'dan Forvet oyuncusu Mehmet Can Davarcıoğlu ve Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ile anlaşmaya vardı.

2023-2024 futbol sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin bitmesine bir gün kala transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Hakkari Zapspor'dan Forvet oyuncusu Mehmet Can Davarcıoğlu ve Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ile anlaşmaya vardı.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz yeni sezonda 19 dış transfer, 6 iç transfer yaptı. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar, Harun Kavaklıdere, kaleci Nurullah Aslan, Berke Demircan, Yunus Emre Yalçın, Emre Öztürk ve Ahmet Özkaya'yı renklerine bağlarken, iç transferde Onurcan Güler, Yusuf Şengüler, Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki'yle yeniden anlaştı.

Gençlerbirliği'nden transfer edilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem bu zamana kadar Gençlerbirliği alt yapı, Hacettepespor'da forma giyerken, oynadığı 64 maçta 12 gol kaydedip 2 asist yaparken, 3 bin 420 dakika sahada kaldı. HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme