Vanspor galibiyet için sahada

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Serik Belediyespor'la karşılaşacak olan Vanspor kazanmak için sahaya çıkıyor.

TAKİP ET

Vanspor, 10 Eylül Pazar günü saat 16:00'da Antalya temsilcisi Serik Belediyespor'a konuk oluyor. Serik İsmail Oğan Stadında oynanacak karşılaşmayı; Semih Kurt, Mehmet Ali Vardar, Volkan Esen ve Süleyman Bahadır hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor geçtiğimiz hafta sahasında Adıyamanspor'u 2-1 mağlup ederken, Serik Belediyespor deplasmanda Diyarbekirspor'a 1-0 mağlup oldu.

Vanspor ligde oynadığı 2 maçta 2 galibiyet alarak 6 puanla dördüncü sırada yer alırken, Serik Belediyespor oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle 3 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Vanspor Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Furkan Saki, Kerem Çağatay, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Bekir Can Kara, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl ve Abdulcebrail Akbulut onbiriyle çıkması bekleniyor.

Serik Belediyespor Şenol Demir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Yunus Emre Çakır, Sefa Aksoy, Ercüment Eray Ataklı, Muhammet Akpınar, Sinan Kalaycı, Emrah Tacir, Mert Caymaz, Erbay Eker, Mehmet Demirözü ve Muhammet Mahmut Emir onbiriyle başlaması bekleniyor.

VANSPOR VE GRUBUNDAKİ BAZI TAKIMLARA CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Vanspor'a taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin lira para cezası verilirken, grubundaki bazı takımlarda cezadan nasibini aldı.

PFDK kararında şu ifadelere yer verildi; “Diyarbekirsporlu Canberk Dilaver'in, 03.09.2023 tarihinde oynanan Diyarbekirspor-Serik Belediyespor müsabakasında, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Hes İlaç Afyonspor Kulübünün, 04.09.2023 tarihinde oynanan Hes İlaç Afyonspor Kulübü-Kırşehir Futbol Spor Kulübü müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Hes İlaç Afyonspor Kulübünün, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Hes İlaç Afyonspor Kulübü teknik sorumlusu Tolga Şanbay'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Karacabey Belediyespor'un, 02.09.2023 tarihinde oynanan Karacabey Belediyespor-Bursaspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Bursaspor Kulübünün, 02.09.2023 tarihinde oynanan Karacabey Belediyespor-Bursaspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Nazilli Belediyespor Kulübünün, 03.09.2023 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor–Beyoğlu Yeni Çarşıspor Faaliyetleri A.Ş. müsabakasında, Belgelerin Haksız Kullanımı nedeniyle FDT'nin 47/2. maddesi uyarınca 60.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Nazilli Belediyespor Kulübünün, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Nazilli Belediyespor Kulübü görevlisi Alperen Karakaya'nın, belgelerin haksız kullanımına iştiraki nedeniyle FDT'nin 47/1-c maddesi uyarınca 2 ay hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, Vanspor'un, 05.09.2023 tarihinde oynanan Vanspor -Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme