VANSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Ligin 16'ncı haftasını Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle kapatarak, Van'a mutlu dönen temsilcimiz Vanspor yarın Kastamonuspor'u sahasında ağırlayacak.

Rıdvan Can

Ligin 17'nci haftasında evinde Kastamonuspor'u konuk edecek olan Vanspor'da hazırlıklar tamamlandı. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 13:00'da başlayacak karşılaşmayı Yiğit Peşin, Abdurrahman Atabay, Serdar Osman Akarsu ve Gürcan Hasova hakem dörtlüsü yönetecek. Teknik direktör Serhat Gülpınar yönetiminde Kastamonuspor maçı hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz Vanspor maç saatini beklemeye başladı.

Emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz

GMG Kastamonuspor maçı öncesi gazetemiz açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, başarının tesadüf olmadığını dile getirerek, 'Zor şartlarda mücadele ediyoruz. İyi bir takım oluşturarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. İlk yarının son haftalarına girdik. Etimesgut Belediyespor deplasmanı ligin en kritik maçıydı. Teknik direktörümüz Serhat Gülpınar yönetiminde güzel bir oyunla güzel bir galibiyet alarak, yenilmezlik serisini devam ettirdik. Yarın sahamızda yine önemli bir maça çıkacağız. GMG Kastamonuspor her maç olduğu gibi zorlu bir müsabaka olacak. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilimizin tek profesyonel takımı Vanspor'umuzun yerinin alt ligler olmadığını, ait olduğu yerin Süper Lig olduğunu söyledik. Bu nedenle Vanspor'u layık olduğu yere bir an evvel getireceğiz. Önce 1'nci lig sonrasında ise Süper lige taşıyacağız. Vanspor'umuzun başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için de büyük bir çaba sarf ediyoruz. Taraftarlarımıza umut ve güven veriyoruz, sezon sonunda şampiyonluk kupasını Van'a getireceğiz' dedi.

Destek verilmeli

Gelinen noktada teknik heyetimize ve futbolcularımıza tüm taraftarlarımızın ve şehrin vereceği destek ile birlikte finansal darboğazdan kurtulmak adına kulübümüze sağlanacak desteklerin şampiyonluk yolunda önemli katkı sağlayacağını belirten başkan Servet Yenitürk, 'Şunu özellikle belirtmeliyim ki, Valimiz Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez, öncülüğünde bu güne kadar hep yanımızda olan ve bundan sonra da kulübümüze sahip çıkacağına inandığımız herkese sağladıkları ve sağlayacakları destekler için teşekkür ediyoruz. Kulübümüzü sportif ve mali açıdan arzu ettiğimiz seviyeye ulaştırmak adına, başta büyük taraftarımız olmak üzere iş dünyamızın, yerel yönetimlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın Vanspor'umuzun yanında olmayı sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Van'ın ve Vanspor'un büyüklüğüne yakışır ortak bir gelecek hedefi etrafında kenetlenen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor deplasmanda alınan bu güzel Galibiyetimizi taraftarlarımıza ve Van halkına hediye ediyoruz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme