Vanspor Giresunspor deplasmanında

Ligin ilk iki haftasında sahadan galibiyetle ayrılan Vanspor üçüncü haftasında Giresunspor'a konuk olacak.   

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, 15 Eylül Pazar günü saat 19:00'da deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak. Teknik direktör Tahsin Tam öncülüğünde Ankara'da hazırlıklarını sürdüren Vanspor maçı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Vanspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup ederken, Giresunspor deplasmanda Diyarbekirspor'la 0-0 berabere kaldı. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz 6 puanla liderlik koltuğunda otururken, Giresunspor 4 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Vanspor, Tahsin Tam teknik sorumluluğunda sahaya; Kurtuluş Yurt, Mert Örnek, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Ahmet Eren, Massıs Gülük, Sergen Yatağan, Hasan Bilal, Bekir Can Kara, Harun Kavaklıdere ve Fuat Bavuk onbiriyle çıkması bekleniyor.

Giresunspor, Metin Aydın teknik sorumluluğunda sahaya; Göktan Cörüt, Ertuğrul Şenlikoğlu, Emircan Korkmaz, Şahin Dik, Arda Cebeci, Ali Emirhan Akçay, Arda Kılıç, Barış Gün, Kasım Alperen Köşker, Mehmet Keskin ve Furkan Kütük onbiriyle çıkması bekleniyor.

Vanspor, Giresunspor ile yapacağı maçta kadro derinliğini ve oyuncularının form durumunu en iyi şekilde değerlendirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle takımın hücum hattında yer alan oyuncular, ilk iki haftada gösterdikleri performansla dikkat çekti. Forvet oyuncuları, Giresunspor'un savunmasını zorlamak için hazırlıklı olacaklarını belirtiyor.

Ligin ilk haftasından itibaren dikkat çeken bir performans sergileyen Vanspor, bu maçla birlikte hem liderliğini sürdürmek hem de ileriki haftalarda yapacağı maçlar için moral bulmak istiyor.

Vanspor'un gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğunu belirten Tam, “İlk iki haftada aldığımız galibiyetler bize büyük bir moral olup motivasyon sağladı. Giresunspor karşısında da aynı azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz, bu maçı kazanarak liderliğimizi sürdürmek” ifadelerini kullandı.

VANSPOR'DAN BAŞKAN ÖZER'E TEŞEKKÜR

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Vanspor, “Nazillispor ile oynadığımız kritik mücadelede, taraftarımızın İstanbul'dan Nazilli'ye ulaşımını sağlayarak bizlere büyük destek veren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ve Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Kulüp Başkan Yardımcımız Orhan Ayyıldız'a yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu nazik jestleri, Vanspor camiası ve taraftarlarımız adına büyük bir anlam taşımaktadır. Sağladıkları bu katkı, takımımıza moral verirken, taraftarlarımızın da yanımızda olmasını sağladı. Destekleri her zaman olduğu gibi bizim için çok kıymetli” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme