Vanspor liderin karşısında

Ligde son iki haftada oynadığı karşılaşmalarda bir beraberlik, bir mağlubiyet alan Vanspor, 28 Eylül Cumartesi günü karşılaşacağı lider Menemenspor karşısında galip gelerek kendini taraftarlarına affettirmek istiyor.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 5. Hafta karşılaşmaları 28-29 Eylül tarihlerinde oynanacak. 6 puanla dokuzuncu sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor Cumartesi günü saat 16:00'da sahasında 1 puanla on beşinci sırada bulunan Belediye Derincespor'u konuk ederken, 12 puanla liderlik koltuğunda oturan Menemenspor sahasında 7 puanla yedinci sırada bulunan temsilcimiz Vanspor'la karşılaşacak.

1 puanla on altıncı sırada yer alan Diyarbekirspor Pazar günü saat 15:00'da sahasında 7 puanla sekizinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor'u konuk ederken, 8 puanla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor saat 15:30'da sahasında ligde henüz puanı bulunmayan, on yedinci sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurduspor'la karşılaşacak.

Saat 15:30'da oynanacak karşılaşmalarda 8 puanla beşinci sırada yer alan Serik Belediyespor sahasında 10 puanla dördüncü sırada bulunan Bucaspor'u konuk ederken, ligde henüz puanı bulunmayan, son sırada yer alan Nazillispor deplasmanda 10 puanla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor'a konuk olacak.

3 puanla on üçüncü sırada yer alan Merkür Jet Erbaaspor sahasında 2 puanla on dördüncü sırada bulunan Karaman Futbol Kulübü'nü konuk ederken, saat 16:00'da 4 puanla on birinci sırada yer alan Somaspor sahasında 4 puanla on ikinci sırada bulunan Beyoğlu Yeni Çarşıspor'la karşılaşacak.

5 puanla onuncu sırada yer alan Giresunspor saat 19:00'da sahasında 10 puanla üçüncü sırada bulunan Çimentaş Elazığspor'la karşılaşacak.

VANSPOR KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Vanspor bu hafta deplasmanda karşılaşacağı lider Menemenspor karşısında galip gelmek istiyor.
Menemen İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı; Levent Buğra Vartemel, Kenan Özcan, Volkan Kaan Topal ve Serkan Eryılmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

“BU ZORLU DEPLASMANDA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ”

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel yaptığı açıklamada, “Bugün burada, Vanspor'umuzun geleceği ve başarıları için bir araya geldik. Bu hafta, kritik bir maça çıkıyoruz. Ligde 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan topladık. Bu sonuçlar, takımımızın potansiyelini ve mücadelesini gösteriyor. Ancak biliyoruz ki, daha fazlasını yapabilme kapasitesine sahibiz. Bu haftaki rakibimiz, lider Menemenspor. İzmir'de karşılaşacağımız maçta galip gelerek bu karşılaşmayı fırsata çevirmek istiyoruz. Bu maç, sadece 3 puanlık bir mücadele değil; aynı zamanda takımımızın gücünü, azmini ve inancını göstermesi açısından da büyük önem taşıyor. Her bir oyuncumuz, bu sahada savaşacak ve Vanspor'un adını daha da yukarılara taşıyacak. Onların azmi, siz değerli taraftarlarımızın desteği ile birleştiğinde, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yok. Bizler, bu kulübün bir parçası olarak, her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Taraftarlarımızın oyuncularımıza vereceği destek, maçın sonucunu etkileyecektir. Hep birlikte, bu zorlu deplasmanda takımımızı yalnız bırakmamalıyız. Sizlerin enerjisi, oyuncularımızın motivasyonunu artıracak ve sahada daha fazla mücadele etmeleri için onlara ilham verecektir. Menemenspor, lige iyi bir başlangıç yaparak oldukça güzel bir performans sergiliyor. Ancak bizim de güçlü yanlarımız var. Yetenekli futbolcularımız, teknik ekibimiz ve en önemlisi, büyük bir aile olan Vanspor camiamız var. Maçta göstereceğimiz mücadele azmi ve kararlılık, her zaman galibiyeti getiren faktörler olmuştur. Ben, takımımızın bu önemli karşılaşmada iyi performans sergileyeceğine inanıyorum. Bu maçta, futbolun yalnızca bir oyun olmadığını, aynı zamanda bir tutku, bir yaşam biçimi olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Herkesin sahada elinden gelenin en iyisini yapacağına ve galip gelmek için tüm güçleriyle savaşacağına inanıyorum. Takımımız, her bir oyuncumuz, bu kulübün simgesi olan kırmızı-beyaz renklere olan bağlılıklarıyla bu maça çıkacaklar. Bu mücadelede yanımızda olan tüm taraftarlarımıza, yönetim kurulumuza ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz, beraberce hedefimize ulaşacağız. Lütfen bu maçta bizleri dikkatle izleyin ve takımımızı desteklemek için stadyuma gelin. Vanspor her zaman sizinle daha güçlü. Hepinize başarılar diliyorum ve bu önemli deplasman karşılaşmasından galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Unutmayın, her zaman destek olalım, çünkü Vanspor, biziz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme