Vanspor, Osmaniyespor'u hazırlık maçında 3-0 mağlup etti

Yeni sezonda 2. Lig Kırımız Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Tahsin Tam öncülüğünde Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Vanspor, oynadığı hazırlık maçında Osmaniyespor'u 3-0 mağlup etti.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Vanspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü kamp çalışmalarında oynadığı hazırlık maçında Osmaniyespor'u 3-0 yenerek moral depoladı. Kırmızı Siyahlı temsilcimizin gollerini 4. dakikada Fuat Bavuk, 6. dakikada Hasan Bilal ve 88. dakikada Masis Gülük kaydetti.

Hazırlık maçları, takımların sezon öncesi formunu test etmesi ve eksiklerini görüp belirlemesi açısından önemli bir fırsat oluyor. Teknik direktör Tahsin Tam, maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti.

Tam, "Oyuncularımız bugün çok iyi mücadele etti ve hak ettikleri sonucu aldılar. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hazırlık maçı, takımımızın güçlü ve zayıf yönlerini görmemiz açısından önemliydi. Elde ettiğimiz galibiyet, oyuncularımızın motivasyonunu artırmıştır" dedi.

Vanspor'un oyuncularından Hasan Bilal, "Hazırlık maçlarında verdiğimiz mücadele, yeni sezon için umut verici. Taraftarlarımızın desteğiyle, Kırmızı Grup'ta iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Vanspor, yeni sezon hazırlıklarını Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor. Teknik direktör Tahsin Tam, takımın eksiklerini gidermek ve oyun disiplinini oturmak için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Bakmadan Geçme