Vanspor, taraftarıyla buluşuyor

Vanspor, yarın karşılaşacağı Elazığspor maçında seyircisiyle buluşup aylardır özlemle beklenen taraftar hasretine son verecek. 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Giresunspor'la 1-1 berabere kalarak liderliği Menemen Futbol Kulübü'ne kaptıran Vanspor bu hafta sahasında Çimentaş Elazığspor'u konuk edecek.

Vanspor'un geçen yıldan devam eden cezası nedeniyle sahasında karşılaştığı ilk maçını seyircisiz oynamak zorunda kalmıştı. Bu sezon ilk defa seyircisinin karşısına çıkacak olan Vanspor yarınki maçta gövde gösterisi yaparak taraftarına ve rakip takımlara gücünü göstermesi bekleniyor. Vanspor için Elazığspor maçı bir hayli önemli. Görücüye çıkar gibi sahaya çıkıp futbolcular ve teknik kadro tüm hünerlerini ortaya koyup maharetlerini sergilemesi beklenmektedir. Aylardır futbol özlemi çeken taraftarın kafasındaki soru işaretlerinin cevabını bulacağı bir maç olması bekleniyor. Elazığzspor maçı teknik kadronun da futbolcularında yarınki sınavdan başarıyla çıkmaları için ellerinden gelen tüm gayreti sergileyeceklerinden taraftarların şüphesi yok. Bir aksilik olmazsa yarın oynanacak maçın favorisi Vanspor olarak görülmektedir. Yalnız unutmamak gereken bir konu var her takım kazanmak için sahaya çıkar. Elazığspor maçıda, oynanacak diğer maçlarda da bu gerçeği göz ardı etmemek gerekir.

Taraftarların ve futbolcuların aylardır özlemle beklediği hasret nihayet yarınki maçla sona eriyor. Vanspor yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusu ve taraftarıyla güzel bir sezon geçirip sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yaparak tüm maçlara kazanma galip gelme parolasıyla çıkmalı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta dördüncü hafta maçları 21-22 Eylül tarihlerinde (bugün ve yarın) oynanacak.

Saat 16:30'da oynanacak karşılaşmalarda ligde henüz puanı bulunmayan, son sırada yer alan Nazillispor sahasında 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Menemen Futbol Kulübü'nü konuk ederken, 7 puanla beşinci sırada yer alan Bucaspor sahasında 1 puanla on beşinci sırada bulunan Diyarbekirspor'la karşılaşacak.

5 puanla yedinci sırada yer alan Ankara Demirspor deplasmanda 4 puanla on birinci sırada bulunan Beyoğlu Yeni Çarşıspor'a konuk olurken, 6 karşılaşma Pazar günü (yarın) oynanacak.

7 puanla averajla ikinci sırada yer alan temsilcimiz Vanspor, Pazar günü saat 15:30'da sahasında aynı puanla dördüncü sırada bulunan Çimentaş Elazığspor'u konuk ederken, 5 puanla altıncı sırada yer alan Serik Belediyespor, saat 16:00'da sahasında 5 puanla dokuzuncu sırada bulunan Giresunspor'la karşılaşacak.

1 puanla on üçüncü sırada yer alan Derince Belediyespor saat 16:30'da sahasında 7 puanla üçüncü sırada bulunan 68 Aksarayspor'u konuk ederken, 3 karşılaşma saat 19:00'da oynanacak.

5 puanla sekizinci sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor deplasmanda 1 puanla on dördüncü sırada bulunan Karaman Futbol Kulübü'ne konuk olurken, 4 puanla onuncu sırada yer alan Somaspor deplasmanda 4 puanla on ikinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor'la karşılaşacak.

Ligde henüz puanı bulunmayan iki takımın karşılaşması merakla bekleniyor. On altıncı sırada yer alan Merkür Jet Erbaaspor deplasmanda puanı bulunmayan, on yedinci sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurduspor'la karşılaşacak.

VANSPOR KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Tahsin Tam teknik sorumluluğunda Çimentaş Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdüren Vanspor sahadan galip ayrılmak için elinden gelen tüm gayreti göstererek yarın seyircisi karşısında güzel bir futbol ve net skorla sahadan galip ayrılmak istiyor. 22 Eylül Pazar günü saat 15:30'da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Can Cengiz, Çağrı Ateş, Erol Ernek ve Melih Aldemir hakem dörtlüsü yönetecek.
Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, takımın performansından memnun olduğunu ifade ederek, "Elazığspor gibi güçlü bir rakiple oynayacağız. Ancak kendi sahamızda oynayacak olmamız, bize avantaj sağlayacaktır. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme