VANSPOR U19 AMEDSPOR'U ELİ BOŞ GÖNDERDİ

TFF Gelişim Ligi karşılaşmalarında Vanspor Futbol Kulübü altyapı takımları U17 ve U19 takımları hafta sonu Van'da, Amedspor U17 ve U19 takımları ile karşılaştı.

Rıdvan Can

İŞGEM Spor Tesisleri'nde oynanan maçlarda tecrübeli Antrenörlerimiz Can Polat, yönetimindeki Vanspor U17 takımı rakibiyle 2-2 berabere kalırken, Bengin Çakay yönetimindeki Vanspor U19 takımı ise Amedspor U19 takımını 2-0 yenmeyi başardı.

10 YIL SONRA İLK GALİBİYET

TFF Gelişim Ligi'nde 10 yıldır içeride ve deplasmanda kazanamayan Vanspor U19 takımı bu kez şeytanın bacağını kırdı ve Amedspor'u 2-0 mağlup ederek evine puansız gönderdi.

İŞGEM Spor Tesislerinde oynanan maçta güçlü rakibi karşısında tecrübeli Antrenör Bengin Çakay öncülüğünde maça iyi başlayan Vanspor U19 takımı ilk yarıda üstün olduğu maçta bir penaltıdan yararlanamadı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla golsüz sona eren maçın ikinci yarısında rakibi karşısında üstün futbol sergileyen Kırmızı Siyahlılar maçın 60'ncı dakikasında Sedat Komi'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Amedspor kalesine yüklenen Vanspor U19 Takımı 80'nci dakikada Deniz Satılmış'ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Maçın kalan bölümünde iki takım çabaları sonucu değiştirmedi. Vanspor U19 takımı bu galibiyetle yıllar sonra ilk kez rakibini yenmeyi başardı.

VANSPOR U17 BERABERE KALDI

Vanspor Futbol Kulübü U17 takımı hafta sonu evinde oynadığı Amedspor U17 takımı ile 2-2 berabere kalarak, hanesine1 puan yazdırdı. Vanspor Futbol Kulübü U17 takımı deneyimli antrenörü Can Polat, yönetiminde sahasında ağırladığı Amedspor U17 takımı ile kozlarını paylaştı. İki takımın kıyasıya mücadele ettiği maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme