VANSPOR'UN ERZURUM KAMPI BAŞLADI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübü 1 Eylül'de başlayacak yeni sezon öncesi hazırlıklarının son etabı olan Erzurum kampı başladı.

Rıdvan Can/Özel Röportaj

23 Temmuz'da Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla 2019-2020 sezonunu açan Kırmızı-Siyahlılar Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ve ekibi yönetiminde gerçekleştirilen idmanlarda yeni sezon öncesi güç depoladı.

Erzurum kampı öncesinde gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Van'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "2. Etap çalışmalarımızı Erzurum'da devam ettiriyoruz. Erzurum kampı bizim için son derece önemlidir. Burada lig öncesi takımın son halini görmek için hazırlık maçları yaparak, 1 Eylül'de sahamızda oynayacağımız Bandırma maçına kadar teknik, taktik anlamında hazır bir takım olacağız" dedi.

Geçen sezon şampiyon olan takımın iskeletini koruduklarını sözlerine ekleyen teknik direktör Şimşir, yeni sezonda takımın başarısına katkı sağlayacak önemli isimleri takviye ettiklerini ve Van'da yaptıkları ilk etap hazırlık çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

TRANSFERLERLE İLGİLİ KONUŞTU

Transfer konusunda da konuşan Şimşir, "Nokta transferler yaptık. İyi bir takım oluşturma adına önemli transferler yapıldı. Tam kadro çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"YENİ TAKIMIZ"

Ligin yeni takımı olduklarını ifade eden Şimşir, "Geçen sezon oynadığımız ve herkes tarafından beğenilen pozitif futbolu bu sezonda devam ettirmek düşüncesindeyiz. Onun için iyi çalışmalıyız ve yeni sezona hazır şekilde girmeliyiz. Bize yakışan iyi bir futbol ortaya koymak ve sonuca gitmek istiyoruz. Transferlerle güçlü ve alternatifli iyi bir takım olduk" şeklinde konuştu.

"HEYECANIM BİTTİĞİ ZAMAN BIRAKIRIM"

'Hırsım ve heyecanım bittiği zaman ben bu işi bırakırım' diyen teknik direktör Şimşir, "Her zaman söylediğim bir şey var. Van inanılmaz güzel bir şehir. Takımın marka değerini kesinlikle daha da yükseltmemiz gerekiyor. Van'da çalışmaktan dolayı mutlu olduğum için coşkulu çalışıyorum. İnşallah bu çalışmamız, tempomuz, birlik ve beraberliğimiz uzun süre devam eder. Ben Van şehrini ve insanlarını seviyorum ve bir kez daha tekrarlıyorum. Burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Hem ekip hem de takım olarak iyi şeyler yapma düşüncemiz hiç bitmiyor. Çünkü gerçekten huzurlu bir ortam var. İyi bir çalışma imkanı sunuluyor. Bizimde bunun kıymetini bilip iyi çalışmamız gerekiyor" dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI ERZURUM'DA

İlk etap çalışmalarında tesislerde antrenmanlar yapan Vanspor Futbol Kulübü, Erzurum'da yapılan ikinci etap kampında futbolcuları zorlu bir maç temposu bekliyor. Kampta farklı takımlarla hazırlık maçları yapacak olan Kırmızı-Siyahlılarda Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, yeni sezonda sahaya süreceği kadroyu da hazırlık maçlarında belirleyecek.

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Taraftarlara da teşekkür eden Şimşir, "Geçen sezon şampiyonlukta önemli katkıları olan Kara-Kobra ve Gölkentli taraftarların yanı sıra Vanspor sevdalısı vefakar taraftarımıza takıma verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da şampiyonluk yolunda taraftarımıza ihtiyacımız var. Bu yolda hep birlikte olursak başarırız. Bu yüzden taraftarlarımız yanımızda olsun desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

13 Ağustos'ta başlayan 2'nci etap kamp hazırlık kapsamında Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde çalışmalarına devam eden temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübünün hazırlık maçları takvimi de belli oldu. 7 gün sürecek kamp programı çerçevesinde 3 hazırlık maçı oynayacak olan Kırmızı-Siyahlılar ilk hazırlık maçını bugün 3'ncü lig takımlarından Pazarspor ile oynayacak. İkinci hazırlık maçını 17 Ağustos'ta 24 Erzincanspor, son maçını ise 19 Ağustos'ta TFF 2'lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Yılport Samsunspor ile oynayacak.

Bakmadan Geçme