Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza

Vanspor'un grubunda mücadele eden Serik Belediyespor'a 46 bin 800 lira para cezası, Arnavutköy Belediyespor ve Diyarbekirspor'a ihtar cezası verildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor ve Diyarbekirspor'a ligin yedinci haftasında oynanan maçlarda yaşanan olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ceza verildi.

PFDK yaptığı açıklamada, “Serik Belediyespor Kulübünün, 13.10.2024 tarihinde oynanan Serik Belediyespor-Beyoğlu Yeni Çarşıspor Faaliyetleri A.Ş. müsabakasında, stada usulsüz seyirci alınmasından dolayı 46.800.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Futbol SK'nın, 13.10.2024 tarihinde oynanan Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Futbol Sk-Artı Değer Vanspor FK müsabakasında, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Diyarbekirspor A.Ş.'nin, 14.10.2024 tarihinde oynanan Diyarbekirspor A.Ş.-Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme