Vanspor yeni yönetimini seçti Feyat Kıyak yeniden başkan

Vanspor kongreye giderek yeni yönetimini seçti. Geçtiğimiz sezon play-off yarı final maçında elenerek 1. Lig umutlarını önümüzdeki sezona bırakan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz mevcut başkan Feyat Kıyak ile yola devam kararı aldı. Kıyak yaptığı açıklamada yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, önümüzdeki sezon şampiyonluk için mücadele edeceklerini belirtti. 

2023-2024 futbol sezonunda play-off yarı final maçında 1461 Trabzonspor'a elenerek 1.lig umutlarını önümüzdeki sezona taşıyan Vanspor, geçtiğimiz hafta olağan genel kurulda ekseriyet temin edilemediği için Cuma günü yapılan kongrede yeni yönetimini belirledi.

Feyat Kıyak başkanlığında oluşturulan yönetimde Bahattin Kıyak, Nazım Akyüz, Zahir Cahan, Ferdar Çınak, Rıdvan Karaçavuşoğlu, Oktay Aksoy, Levent Subaşı, Eren Ebinç, Şahin Aslan, Gökhan Bayramoğlu, Übeyt Işık, Mehmet Fatih Sarp, İsmail Ayaz, Nedim Kıymak, Muhammed Çiftçi, Fikret Beler, Emrah Ergün, Orhan Tolga yer alırken, denetim kurulunda Kurtuluş Ayaz, İlyas Işıkçı, Nedim Divrik, disiplin kurulunda Ayhan Derinsu, Ferdi Bayram ve Bayram Demiroğlu yer aldı.

VANSPOR'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Geçen sezon 2. Lig play-off yarı final maçında elenerek 1. Lig umudunu yeni sezona taşıyan Vanspor, bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, taraftarların desteğiyle 2024-2025 sezonunda 1. Lig'e yükselmeyi planlıyor.

Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, yaptığı açıklamada, "Kongremizde yeniden başkan seçilmekten büyük onur duydum. Vanspor camiasının bana gösterdiği güvenden dolayı teşekkür ederim. Geçen sezonki hayal kırıklığını telafi etmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Vanspor, uzun yıllardır 1. Lig özlemi çeken bir kulüp. Bu sezon bu özlemi sonlandırmak için tüm enerjimizi şampiyonluk için sarf edeceğiz. Taraftarlarımızdan beklentimiz, sezona coşkuyla başlamamız ve bu coşkuyu sezon boyunca sürdürmemiz için bize destek olmalarıdır. Birlikte başaracağız" dedi.

Kıyak, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına değinerek, "Mevcut kadromuzu güçlendirmek için çalışıyoruz. Hedefimiz, hem tecrübeli hem de genç yeteneklerden oluşan dengeli bir kadro kurmak. Böylece hem taktiksel hem de fiziksel anlamda rakiplerimizin üzerinde bir performans sergileyeceğiz" diye konuştu.

Vanspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında, yakın zamanda kadrosuna yeni isimler katarak takımı takviye etmesi bekleniyor. Kulübün teknik ekibi, mevcut kadronun güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme