Vanspor yönetiminde görevlendirme belli oldu

TFF 2. Ligde mücadele eden Vanspor Feyat Kıyak başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulunda görev dağılımı belli oldu.

Evren Doğruer

Olağan Genel Kurula giderek yeni yönetimini belirleyen Vanspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. 12 Haziran'da Elite World Otelde düzenlenen kongreyle Feyat Kıyak başkanlığında yeni yönetimini oluşturan Vanspor'da başkan yardımcılığı görevine Gökhan Bayramoğlu, As Başkanlık görevine Erol Temel getirilirken, genel sekreterlik, idari ve mali işlere Gökhan Hanoğlu, Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumluluğuna İsmail Ayaz, hukuk işlerine Avukat Turgut Özgüç Özgün, dış işler ve İstanbul temsilciliğine Vedat Dursun, Nizamettin Kutur, ulaşım Murat Antika, taraftar ve stadyum Orhan Tolga, dış ilişkiler ve Ankara temsilciliğine Bülent Çiftçi, deplasman ve konaklama Gökhan Durmaz, TFF temsilciliğine Fatih Sarp, işbirliği ve organizasyon Bahattin Kıyak, Necattin Demir, STK temsilciliğine Fehim Güney, sponsorluk sorumlusu ve Antalya temsilcisi Onur Yıldırım, dijital reklam sorumlusu Mehmet Naci Çiftçi, kamu kurumları Eşref Ünal, altyapı ve tesisler sorumlusu Nazım Akyüz, etkin ve maddi kaynak oluşturma Halil Pektaş, kulüp basın ve kurumsal ilişkiler danışmanı Uğur Tunçdemir,sportif direktör Ali Kurt, kulüp menajeri Osman Yıldırgan, kulüp genel müdürü Batuhan Özaltun, akreditasyon ve medya sorumlusu Cemal Hüseyin Balka, kulüp altyapılar genel koordinatörü Fahri Baştürk, Gölkentliler Taraftar Grubu Başkanı Nevzat Aslan, Karakobralar Taraftar Grubu Başkanı Mürsel Demir, İstanbul Taraftar Sorumlusu Murat Berkan Atmaca ve Ömer Burukan oldu.

2023-2024 sezonu için kollarını sıvayan Vanspor geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevine Mustafa Sarıgül'ü getirmişti. Sarıgül'ün antrenörlük kariyeri 2005 yılında Pednikspor'da başladı. Daha sonra sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, İstanbul Büyük Şehir Belediyespor Altyapı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve son olarak bir buçuk yıl 2. lig beyaz grupta yer alan Erzincanspor'da teknik direktörlük görevi yürüttü.

TRANSFER DÖNEMİ 26 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasonu, 2023-2024 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi. Türkiye'de yaz transfer dönemi 26 Haziran 2023'te başlayıp, 15 Eylül 2023 tarihinde sona erecek. Kış transfer dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayacak ve 9 Şubat'ta bitecek. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Vanspor belirlemiş oldukları mevkilere yeni futbolcular transfer edecek.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Buna göre; 2023-2024 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi'nin 26 Haziran 2023 tarihinde başlayıp, 15 Eylül 2023 tarihinde sona ermesine ve İkinci Transfer ve Tescil Dönemi'nin 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona ermesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Bakmadan Geçme