Vanspor zorlu Giresunspor deplasmanına hazırlanıyor

2. Lig Kırmızı Grupta 6 puanla liderlik koltuğunda oturan Vanspor, 15 Eylül Pazar günü saat 19:00'da deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor. Teknik direktör Tahsin Tam Giresunspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. 

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Vanspor, hafta sonu karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor. Ligin ilk maçında sahasında Derince Belediyespor'u 2-1, ikinci maçında deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup eden Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ligin üçüncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor'u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Giresunspor karşısında mutlak hedefin galibiyet olacağını dile getiren Vanspor teknik direktörü Tahsin Tam, “Ligde oynadığımız ilk iki maçta sahadan galibiyetle ayrılmamız sevindirici, hedefimiz sezon sonu şampiyon olmaktır. Lig uzun soluklu bir maratondur. Bu süreçte inişler, çıkışlar yaşanacaktır. Taraftarlarımızdan sonuna kadar destek bekliyoruz. Her zaman Vanspor'un yanında olsunlar. İyi günde kötü günde el ele vererek Vanspor'u 1. Lige taşıyalım” ifadelerini kullandı.

Vanspor, iki maçta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İlk iki maçta elde ettiği 6 puanla liderlik koltuğuna oturan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, özellikle savunma hattındaki disiplini ve ofansif oyun anlayışıyla rakiplerini zor durumda bırakıyor. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı ligin güçlü ekiplerinden Giresunspor maçı, Vanspor'un liderlik koltuğunu bırakmamak, sağlamlaştırmak adına büyük öneme sahip.

Teknik direktör Tahsin Tam yaptığı açıklamada, “Giresunspor maçı hazırlıklarımız sürüyor. Şu an herşey planladığımız gibi gidiyor. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırız. Her maç olduğu gibi bu maçta aynı şekilde bizim için büyük öneme sahip. Hedefimiz galibiyet, takımın antrenmanlardaki yüksek temposundan ve oyuncuların istekli kazanma hırsıyla çalışmalarından memnunum” dedi.

Vansporlu futbolcuların birlikteliği ve oyuncular arasındaki uyumu bizleri başarıya ulaştıracaktır. Tecrübeli futbolcu Harun Kavaklıdere, “Liderlik koltuğuna oturmak güzel, ancak bu sadece başlangıç. Giresunspor gibi zorlu bir rakibe karşı oynamak, bizim için bir test olacak. Takım olarak birliğimizi, beraberliğimizi korumalı ve her maçı kazanmak için mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

Vanspor'un zor bir karşılaşmaya çıkacağı bu maçtan sahadan galip ayrılması halinde büyük bir engeli aşmış olacak. Giresunspor karşısında alınacak iyi bir netice Vanspor'u ileri ki haftalara da lider olarak girmesini sağlayabilir. Her iki takım da bu maçı kazanmak için sahaya çıkacak ve futbolseverler, zorlu bir mücadelenin izleyicisi olacak. Vanspor'un liderlik koltuğundaki duruşu, bu maçla birlikte daha da pekişebilir. Futbolseverler, 15 Eylül Pazar günü saat 19:00'da oynanacak bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

Yorumlar 1
EN PAHALI TAKIM 11 Eylül 2024 17:33

Hayır efendim, inişler olmaz, olmamalı. " VAN SPOR'UN TEK RAKİBİ VAN SPOR'DUR." diyen sizlersiniz. Sadece galibiyet bekliyoruz. Beraberlik ve yenilgi kabul edilemez.

Bakmadan Geçme