Vanspor zorlu Kocaeli virajında

Ligin bitimine 7 hafta kala lider Kocaelispor'la evinde karşılaşacak olan Vanspor sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Burhan Ergin

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 32. hafta karşılaşmasında sahasında Kocaelispor'u konuk edecek olan Vanspor, maçı kazanarak puan farkını ikiye düşürmek istiyor. Kocaelispor 68 puanla liderlik koltuğunda otururken, Vanspor 63 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Cumartesi günü (bugün) saat 15:00'da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Oğuzhan Aksu, Erkan Akbulut, Kemal Mavi ve Ali Rıza Altunbakır hakem dörtlüsü yönetecek.

'Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız var'

Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, 'Değerli Van halkı cumartesi günü geçmiş yıllardan beri dostane ilişkilerimiz olan Kocaelispor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Belki de tüm Türkiye'nin gözü kulağı bu karşılaşmada olacak, maçı takip etmek için değerli Kocaelispor taraftarlarını da şehrimizde misafir edeceğiz. Sevgili Van Spor taraftarlarının en güzel şekilde evsahipliği yapacağından şüphem yok. Bu kapsamda, her iki takım içinde çok önem taşıyan bir müsabaka olsa da, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. Bu duruma gölge düşürecek en ufak bir hareketin olmaması adına tüm Vanspor taraftarı da elinden gelen gayreti mutlaka göstereceklerdir. Ülkemizin büyük afetler yaşadığı ve toplum olarak her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde futbolun yeşil sahada oynandığı ve sporun barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. Vanspor taraftarından beklentimiz, cumartesi günü Stadı doldurmaları ve takımlarını doksan dakika boyunca son düdük çalana kadar desteklemelidirler. Büyük Vanspor taraftarına ve Van halkına yakışan da budur' dedi.

Bakmadan Geçme