Vanspor'da hedef 3 puan

Ligin 6. haftasında Kırklarelispor'a konuk olacak Vanspor sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü saat 16:00'da deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor'u yenerek 3 puan almak istiyor. Kırklareli Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı; Hasan Kaçar, Ozan Burak Akduman, Oğuzhan Yazır ve Metin Ateş hakem dörtlüsü yönetecek.

Teknik direktör Zeki Yılmaz, Kırklarelispor maçına sıkı hazırlandıklarını belirterek, 'Geçtiğimiz hafta sahamızda Zonguldak Kömürspor'u 3-1 mağlup ettik. Kırklarelispor'u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz' dedi.

Yılmaz, 'Zonguldak maçı geride kaldı. Şimdi oynayacağımız iki zorlu deplasman maçı bizi bekliyor. Bu maç iki takım içinde zor bir 90 dakika olacak. Hafta boyunca tüm çalışmalarımızı üç puan üzerine yaptık. Tek düşüncemiz bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek, bir sonraki hafta yine deplasmanda oynayacağımız, İskenderun deplasmanına moralli gitmek bunun için hafta boyunca çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Kırklarelispor karşılaşmasında güzel futbol, iyi bir galibiyetle ayrılmak istiyoruz' dedi.

Yılmaz konuşmasının devamında 'Kırklarelispor maçı bizim için çok önemlidir. İki zorlu deplasmanda oynayacağız. Önceliğimiz Kırklarelispor maçı olacak bu anlamda hafta boyunca yardımcılarımla birlikte iyi bir şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz' diye konuştu.

'Takımda eksik oyuncu var'

Kırklarelispor maçı öncesi Vanspor'da sakatlığı bulunan Muhsin Yıldırım ve Sabit Hakan Yılmaz maçta forma giyemeyecek.

Vanspor ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 8 puanla yedinci sırada yer alırken, Kırklarelispor 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 6 puanla on birinci sırada bulunuyor.

Vanspor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Alihan Kubalas, Uğur Adem Gezer, Furkan Saki, Barış Sağır, Muhammed Ali Doğan, Sedat Komi, Emrah Tacir, Batuhan Karadeniz ve Yaser Hacımustafaoğlu onbiriyle başlaması bekleniyor.

Kırklarelispor ise Bilgin Erdem teknik sorumluluğunda sahaya; Mehmet Cinpir, Sinan Akgöl, Atakan Gündüz, Cengiz Demir, Canberk Ömer Özdemir, Serhat Mermer, Hasan Emre Yeşilyurt, Mert Çölgeçen, Furkan Fehmi Güneş, Enes İslam İlkin ve Sabrican Vural onbiriyle başlaması bekleniyor.

Karşılaşmalar 24 Eylül Cumartesi ve 25 Eylül Pazar günü oynanacak.

Bakmadan Geçme