Vanspor'da transfer çalışmaları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor yeni sezon hazıklıklarını sürdürüyor.

2023-2024 Futbol sezonu transfer çalışmalarında şuana kadar teknik direktör Mustafa Sarıgül'ün takımda görmek istediği iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Şerif Doğan, dış transferde Medeni Bingöl ile anlaşan Vanspor, 17 Temmuz Pazartesi günü top başı yapacak.

“Vanspor'u 1. Lige ulaştıracak futbolcularla görüşüyoruz”

Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Transfer Komitesi Başkanı Uğur Tunçdemir, ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Şanlı Vanspor taraftarları, transfer konusunda çok fazla görüş, öneri ve eleştirilerinize maruz kalıyoruz. Bu durum Vanspor'un geleceğini düşünmeniz adına bizleri çok mutlu ediyor. Bir süredir sessiz ve stratejik bir transfer dönemi sürdürüyoruz. Komitemiz, Kırmızı-Siyahlı formanın hakkını verecek, bizleri 1. Lig'e ulaştıracak futbolcularla görüşmeye devam ediyoruz. Geçen sezon ortalama bir futbolcu 1 milyon TL civarında alırken, bu sezon bizden 4-5 Milyon TL civarında talepte bulunuyor. Ben ve arkadaşlarım hesabını veremeyeceğimiz hiçbir transfer görüşmesinin içerisinde yer almıyor, Vanspor'un gelecek dönemlerini gözeterek sıkıntıya sokmadan temkinli ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. İç transferlerimizi tamamen bitirdik ve bunları önümüzdeki toplu imza töreninde açıklayacağız. Dış transferde de 4-5 futbolcu ile anlaşma sağlanıp tamamlandı, yine %90 anlaşma aşamasında olduğumuz futbolcuları da ikinci kamp dönemine kadar bitirip sağlam bir kadroyla kamp hazırlıklarını tamamlayıp lige giriş yapma düşüncesindeyiz. Bizim Menemen, Buca, Erok takımları gibi havaya saçacak paramız yok. Biz Vanspor'un 1 lirasını bile gözeterekten hareket ediyoruz. Endişenizi, heyecanınızı ve beklentinizi biliyoruz. Haftaya Cuma gününe kadar sabredin. Transferlerimizi toplu imza töreninde veya öncesinde duyuracağız. Taraftarlarımızın da dediği gibi çok parası olan değil, çok stratejik transfer yapanlar kazanır. Biz inanıyoruz, sizde inanın. Kazanacağız” diye konuştu.

VANSPOR'U BİRBİRİNDEN ZORLU RAKİPLER BEKLİYOR

2023-2024 Futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Vanspor'u birbirinden zorlu rakipler bekliyor.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz yeni sezonda 1. Lige yükselmek için 1461 Trabzonspor, Adıyamanspor, Afjet Afyonspor, Altınorduspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler, Bucaspor 1928, Bursaspor, Diyarbekirspor, Esenler Erokspor, Karacabey Belediyespor, Kırşehir Futbol SK, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Weecains Kırklarelispor, Yeni Mersin İdmanyurdu ve Zonguldak Kömürspor takımlarıyla kapışacak.

BİRİNCİ TRANSFER DÖNEMİ 15 EYLÜL'DE SONA ERECEK

2023-2024 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi'nin 26 Haziran 2023 tarihinde başlayıp, 15 Eylül 2023 tarihinde sona ererken, ikinci transfer ve tescil döneminin 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

LİG 28 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

TFF 2. Lig 28 Ağustos 2022 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 18 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı 15 Ocak'ta başlayıp, normal sezon 29 Nisan 2024'te tamamlanacak. Ardından play-off müsabakaları oynanacak.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme