Vanspor'dan iki transfer daha

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, Armoni Alanya Kestelspor'da forma giyen Ahmet Ülük ve Amedspor forması giyen Kerem Çağatay ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Yeni Malatyaspor'dan tecrübeli stoper Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor forması giyen tecrübeli orta saha Bekir Can Kara'nın ardından Armoni Alanya Kestelspor forması giyen başarılı kanat oyuncusu Ahmet Ülük ve Amedspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Kerem Çağatay ile anlaşmaya vardı.

Kanat oyuncusu Ahmet Ülük, daha önce Bağlar Belediyespor ve Armoni Alanya Kestelspor'da forma giyerken, futbol hayatında oynadığı 56 maçta 10 gol, 1 asist yaparken, 2 bin 212 dakika sahada kaldı.

Orta saha oyuncusu Kerem Çağatay ise daha önce Aydın altyapı, Fenerbahçe U16, U18, U21, Sancaktepe Belediyespor, Bayrampaşaspor, Düzcespor, Uşakspor, Çorumspor ve Amedspor'da forma giydi.

Kerem Çağatay futbol hayatında oynadığı 256 maçta 9 gol, 2 asist yaparken, 18 bin 771 dakika sahada kaldı.

2023-2024 futbol sezonu için teknik direktörlük görevine Mustafa Sarıgül'ü getiren Vanspor bu zamana kadar iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ile anlaşırken, dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük ve Kerem Çağatay ile anlaştı. Kırmızı siyahlı temsilimiz kaleci Haydar Yılmaz, Uğur Can, Barış Sağır, Emrah Tacir'le yollarını ayırdı.

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, yeni sezonda 14 transfer yapacaklarını, 7 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını, 7 futbolcuyla daha görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme