VANSPOR'UN SAĞLIK SPONSORU LOKMAN HEKİM

Vanspor'un yeni sezonda sağlık sponsoru Lokman Hekim Van Hastanesi oldu. Hastane Direktörü Hakan Süslü ve Kulüp Başkanı Feyat Kıyak'ın katılımıyla sporsorluk sözleşmesi imzalandı.

Rıdvan Can

Türkiye'nin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Lokman Hekim Hastanesi, TFF 2'nci Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Vanspor'a, sağlık sponsoru oldu. Yeni sezonda Kırmızı Siyahlı temsilcimizi yalnız bırakmayarak destek veren Lokman Hekim Van Hastanesi Direktörü Hakan Süslü, desteklerinin süreceğini belirtti.

'Hastane yönetimine teşekkür ediyoruz'

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını temenni ederek, Lokman Hekim Hastaneleri Direktörü Hakan Süslü, Hastane Müdürü Fatih Doğan ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

'Her zaman Vanspor'un yanındayız'

Lokman Hekim Hastaneleri Direktörü Hakan Süslü, her zaman Vanspor'un yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, 'Van'ın tek profesyonel futbol kulübü olan Vanspor ile 2022-2023 futbol sezonunda yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmasını imzalamaktan gurur duyduk. İnşallah Vanspor başarılı bir sezon geçirir. Lokman Hekim Van Hastanesi olarak her zaman Vanspor'un yanında olacağız' dedi.

'Vanspor'a başarılar diliyoruz'

Lokman Hekim Van Hastanesi Müdürü Fatih Doğan ise, şehrin markası Vanspor'a her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirterek, 'Lokman Hekim Van Hastanesi olarak, şehrimizin tek profesyonel takımı Vanspor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyor, Vanspor Futbol Kulübümüze zorlu lig maratonunda başarılar diliyoruz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme