VASKİ'den bir haftada 5 bin 600 metre isale hattı

VASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri, Çatak merkez Karşıyaka Mahallesi'nde 2 bin 500 metre isale hattı yapımı gerçekleştirildi. Böylelikle bir hafta içerisinde 4 ilçede 5 bin 600 metre isale hattı çekildi. 

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçelerde çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce Gürpınar'da 1000, Gevaş'ta 1400, Başkale'de ise 700 metre isale hattı yapımı gerçekleştiren ekipler, şimdi de Çatak'ta çalışmalarını yoğunlaştırdı.

VASKİ ekipleri, Çatak'ın Karşıyaka mahallesi Kümeevler 1. Sokak'ta 2 bin 500 metre isale hattı yapımı gerçekleştirdi. VASKİ ekipleri böylelikle bir hafta içerisinde 5 bin 600 metre isale hattı çekti.

‘Çalışmalarımız devam edecek'

İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Habip İcat, VASKİ'nin sorun yaşanan ilçelerde hızlı bir çalışma içerisine girdiğini belirterek, bir hafta içerisinde önemli çalışma yürüttüklerini söyledi. Yoğunlaştırılmış bir çalışmayla 5 bin 600 metre isale hattı çektiklerini vurgulayan İcat, son olarak Çatak'ta var olan eksiklikleri gidermek için çalışma başlattıklarını söyledi. İcat, VASKİ olarak ilçelere dönük çalışmalarını arttırarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme