VASKİ Genel Müdürü Demir çalışmaları inceledi

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Şeref Demir, Kanalizasyon Daire Başkanı Şenol Er, Hacıbekir ve Abdurrahman Gazi mahallelerindeki atık su kanalizasyon şebeke hat yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Müdür Demir ve Daire Başkanı Er, ilk olarak Hacıbekir Mahallesi Cihan 6. Sokak ve Sürmeli Sokak'taki çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan çalışmaları denetledi. Demir, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Abdurrahman Gazi Mahallesi Erciş Yolu 130. Sokaktaki çalışma alanına geçen yetkililer, burada da durum değerlendirmesi yaptı. Kanalizasyon hat döşeme işlemlerinin sorunsuz bir şekilde sürdüğünü gözlemleyen Daire Başkanı Er, ekiplerin özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini ifade etti.

VASKİ yetkilileri, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak vatandaşların soru ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, atık su sorunlarının çözümü için yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekerek, VASKİ yetkililerine teşekkür etti.

Genel Müdür Demir, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşaması için sürdürülebilir altyapı hizmetleri sunmayı öncelikli hedeflerimiz arasında görüyoruz. Bu kapsamda, şehrimizin farklı bölgelerindeki kanalizasyon şebeke hat yenileme ve iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Hassasiyetle yürüttüğümüz bu çalışmalarla, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Daire Başkanı Er ise, "Altyapı yatırımlarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar, Van halkının sağlıklı ve modern bir şehirde yaşaması için önem taşıyor. Mahallelerimizdeki atık su sorunlarının çözümüne yönelik yürüttüğümüz çalışmalar, vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmaktadır" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme