VASKİ GENEL MÜDÜRÜ TEKATAŞ VEDA ETTİ

Van Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü (VASKİ) Ali Tekataş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı nedeniyle görevinden ayrıldı.

Burhan Ergin

Elazığ İller Bankası A.Ş'de görev yaparken İçişleri Bakanlığı'nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) sonrası 6 Aralık 2016'da VASKİ Genel Müdürlük görevine atanan Ali Tekataş personelleriyle vedalaştı. Tekataş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunacak.

Sosyal medyada veda mesajı yayınlayan Ali Tekataş, “Vanlı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. Tekataş mesajında şunları söyledi; “Sayın Valim Murat Zorluoğlu'nun teveccühleri ve Sayın Bakanımız Süleyman Soylu beyin takdirleri ile atandığım ve yaklaşık 1,5 yıl görev yaptığım Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü görevimden 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ'dan aday olmak için ayrılmış bulunuyorum. Başta bu göreve bizleri layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz olmak üzere, Sayın Genel Sekreterime fedakarca görevlerini yürüten tüm mesai arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Van' lı hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin.”

Ali Tekataş kimdir?

1974 yılında Elazığ'da doğan Ali Tekataş lise eğitimini Elazığ Lisesi'nde tamamladı. Elazığ Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretmenlik Meslek Lisesi Programı, 1993-1998 yıllarında ise Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Tekataş, 2006 yılında Bilgisayar Ağları Temel eğitimi sertifikası ve hizmet içi eğitim seminerlerinde sunumlarda bulundu. Tekataş evli ve 2 çocuk babasıdır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme