VASKİ KAR VE TİPİDE ARIZA GİDERİYOR

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri büyük zorlukları göze alarak, kar ve tipi dinlemeden bildirilen arızaları gidermek için yoğun gayret gösteriyor.

Vansesi Haber Merkezi

Kışın olumsuz şartlarında hizmetlerini aksatmayan VASKİ ekipleri, arazi araçlarının ulaşmakta güçlük çektiği ve zincir takmak zorunda kaldığı arazilere ulaşarak arızaları gidermeyi başarıyor.

Erciş İmam Abdal Yaylasındaki arıza yerine ulaşmak için büyük çaba harcayan, yoğun kardan dolayı yolu aşamayan VASKİ ekiplerinin yardımına iş makineleri ulaştı.

Kepçeler kardan dolayı ilerleyemeyince zincirler takıldı. Saatler süren uzun uğraşılardan sonra ekiplerin arıza yerine ulaşılabildiğini açıklayan VASKİ yetkilileri “Bazen yaya gidilen arazide arızaya ulaşmak için ekipler büyük mücadele veriyor. Erciş merkez ve TOKİ konutlarına su sağlayan isale hattında ki tıkanmayı gidermek için karlı yolları aşan ekiplerimiz 2 günlük çalışma yaparak kaptaj ve çeşmelere ulaşıp sıkıntıyı giderdi” dediler.

VASKİ Kuzey Şube Müdürlüğü ekiplerinin verdiği mücadele sonucu suya kavuşan vatandaşlar, ekiplere verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme