Vatandaşlardan belediyeye çağrı

Son günlerde giderek artan hava sıcaklığı, vatandaşları ciddi şekilde rahatsız etmeye başladı. Vatandaşlar, sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı belediyelerin bir an evvel ilaçlama çalışmalarına ağırlık vermelerini istedi.

Van'da, yaz aylarında artan hava sıcaklıkları nedeniyle, vatandaşlar sinek, sivrisinek ve böceklerden duydukları rahatsızlıklardan kurtulmak ve korunmak için belediyelerden acil önlem almalarını istiyor.

Artan hava sıcaklıkları, insanları ciddi şekilde etkilemeye başladı. Özellikle yaz aylarında, şehirde yaşayan vatandaşlar, sinek, sivrisinek ve zararlı böceklerle mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu durum, hem sağlık hem de yaşam kalitesi açısından önemli bir sorun haline geldi.

Belediyelere çağrıda bulunan vatandaşlar, "Sıcaklıkların artmasıyla birlikte, sinek ve sivrisinek yoğunluğu arttı. Serinlemek için kapı, pencere açtığımızda içeri sinekler doluyor. Dışarı çıkmak istediğimizde de aynı şekilde sinekler rahatsız ediyor. Evlerimizde bile rahat edemiyoruz. Belediyenin bu konuda acil önlem alması gerekiyor" dediler.

Özellikle gece saatlerinde, sinek ve sivrisineklerin yoğun olması nedeniyle, çoğu vatandaş evlerinden dışarı çıkamıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan vatandaşlar, "Hava sıcaklıkları her geçen gün artıyor. Akşam saatlerinde dışarı çıkmak neredeyse imkansız hale geldi. Üstelik evlere giren sinekler ve sivrisinekler de bizleri rahatsız ediyor. Sinek yüzünden bu sıcaklarda bile camları açamaz olduk. Eve giren sinek ve sivrisinekler rahatlık vermiyor. Akşam dışarı çıktığımızda da etrafımızı sarıyorlar. Belediyenin hemen harekete geçip, bölgede ilaçlama yapmasını bekliyoruz. Gece uyuyamıyoruz. Belediyeden bir an önce ilaçlama yapmasını istiyoruz" dediler.

Bakmadan Geçme