VEDAŞ'tan gazetemize ziyaret

VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek, Vansesi Gazetesi ailesinin gazeteciler gününü kutladı.  

VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedat Karatay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin muhabiri Burhan Ergin ile görüştü.

“Halkımız hizmetlerimizden ve yaptığımız çalışmalardan memnun”
Ziyarette konuşan VEDAŞ İl Müdürü Abdulmelik Özsoy, “Yaklaşık 1 buçuk yıldır Van'da il müdürlüğü görevini yürütüyorum. Özelleştirmeden bu yana ciddi yatırımlara imza attık. Halkımıza kesintisiz ve kaliteli enerji hizmeti sunmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Halkımız hizmetlerimizden ve yaptığımız çalışmalardan memnun. Kayıp kaçak oranlarında her geçen gün düşüş yaşanıyor. Vatandaşlarımızın zaman zaman kesintilerle ilgili şikayetleri oluyor. Yapmış olduğumuz yatırımların devreye alınma süreci var. Bunları devreye alırken, kesintiler yapıyoruz. Bu kesintilerden dolayı vatandaşlarımız bazen rahatsız oluyor. VEDAŞ olarak vatandaşlarımıza hak veriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla kesintileri minimuma indiriyoruz. Kurumumuzda iletişim bilgileri güncel olan abonelerimize kesintilerle ilgili telefonlarına bilgi mesajı gidiyor. Bölgemizde yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyuna duyuruyorsunuz. Vatandaşları bilgilendirme adına yapmış olduğunuz kamu görevi bizlerinde muhataplarımıza karşı sorumluluğumuz olduğu bilincini siz gazeteciler bize desteklerinizle hatırlatıyor, vatandaşlarla kurum arasında yaşanması muhtemel sıkıntıların önüne geçmiş olduğunuz için teşekkür ederim. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyoruz” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme