VEDAŞ VE VEPSAŞ'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Türkerler Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Müdürü Emrullah Okuducu, Van Gölü Elektrik Perakende A.Ş. (VEPSAŞ) Müdürü Murat Taş, 24 Temmuz Basın Bayramı ve gazetemizin 80. yaş günü nedeniyle gazetemizi ziyarette bulundular.

Vansesi Haber Merkezi

24 Temmuz Basın Bayramı ve gazetemizin 80. yaş günü nedeniyle gazetemizi çiçek takdim ederek, ziyaret eden VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, imtiyaz sahibimiz Erdal Perihan ve yazı işleri müdürümüz İkram Kali ile sohbet etti.

“ELEKTRİK KESİNTİLERİ EN AZA İNECEK”

Ziyaret sırasında son dönemlerde artan elektrik kesintilerine değinen VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “Kesintilerin bazı nedenleri var. Bir nedeni kuş göçünün havai hatlarımıza çarpması sonucu meydana geliyor. Tabi ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Ayrıca inşaat un yoğun dönemindeyiz yapılan kazılar alt yapıya ve inşaatların üst katlarından bilinçsizce dökülen malzemeler hatlarımıza zarar veriyor. Bunun yanı sıra kışa hazırlık nedeniyle bizim programlı kesintilerimiz var. İnşallah en kısa zamanda kesintiler asgariye indirilecek” ifadelerini kullandı.

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, basının kamu yönetimi ile vatandaşlar arasında önemli bir işlevi bulunduğunu belirterek, basının demokrasinin ve Cumhuriyetin kökleşmesinde önemli bir yere sahip olduğuna işaret ederek, Van'da 80 yıllık bir gazetenin bulunmasının gurur verici olduğunu söyledi. Okuducu, Van'ın ilk gazetesi, Van'ın gözü kulağı olan Vansesi'nin kuruluşunun 80. yılını Basın Bayramı ile birlikte kutlamak daha anlamlı oldu. Vansesi ailesini, çalışanlarını kutluyoruz” dedi.

Yazı işleri müdürümüz İkram Kali'de nazik ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Ziyarette VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş'ın yanı sıra Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Çimen Koç, VEDAŞ Kurumsal İletişim Yetkilisi Ercan Kısacık da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme