VEDAŞ'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) İl Müdürü İsmail Özdemir, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Burhan Ergin

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğünden Van İl Müdürlüğüne atanan İsmail Özdemir, beraberindeki VEDAŞ Yatırım Mühendisi Baki Doğan, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Ercan Kısacık ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Çimen Koç ile birlikte ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek, yazı işleri müdürü İkram Kali ve Spor Müdürü Rıdvan Can ile görüştü.

“Vatandaşlarımıza 24 saat hizmet ediyoruz”

VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizin 82 yıllık Vansesi Gazetesi ziyaret ettik. Yakın zamanda Hakkari'den Van'a atandım. Bundan sonraki süreçte birlikte Van'ımıza hizmet edeceğiz. Bu konuda basın mensuplarından destek bekliyoruz. Biz VEDAŞ olarak temel bir ihtiyacı gideriyoruz. Vatandaşlarımızın enerji imkanlarından faydalanabilmesi için 24 saat hizmet ediyoruz. Bütün çabamız bu yöndedir. Bu zamana kadar takdir gören projeler hayata geçirdik. 2020 yılında da kısa, orta ve uzun vadede projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. VEDAŞ olarak sosyal projelere de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme