VEYSEL ÜRÜM 'VEFA' GÖSTERDİ

Van'ın gelişimine, kalkınmasına yaptığı yatırımlarla istihdama katkı sunan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Ürüm, Vanspor'a 2 milyon lira katkı sunup destek vererek taraftarın gönlünde taht kurdu. Vanspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı durumu görmezden gelmeyip maddi ve manevi katkı sunan Ürüm, vefa gösterdi.

Rıdvan Can

Gürpınar ilçesinde kurduğu kömür tesisiyle Van'a 600 milyonluk yatırım yaparak, işsizlik sorununu ortadan kaldırmak ve istihdamı arttırmak amacıyla yoğun mesai harcayan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Ürüm, 2022-2023 Futbol sezonunda ilk yarının sona ermesi öncesi ekonomik olarak zor günler yaşayan Vanspor'a 2 milyon Türk lirası desteğinde bulunarak ekonomik sorunların çözümüne destek sundu. İş insanı Veysel Ürüm bu destekle birlikte Vanspor'a sezon başından bu yana 4 milyon 200 bin lira destek verdi.

“Vanspor'a destek olmak beni mutlu ediyor”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Ürüm, “Şehrin ortak paydası olan, Van'ın tek profesyonel takımı Vanspor'un her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Vanspor ve Van'ı seviyorum. Dün olduğu gibi bugün de Vanspor'a destek olacağız. Bu şehir bizim bu takım bizim. Bu manada Van'ın önemli markalarından olan Vanspor'a sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu şehrin havasını soluyan suyunu içen ekmeğini yiyen herkesi takımına destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

Vansporlu birçok futbolcunun alacaklarından dolayı Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna (UÇK) başvurduğu, bu kritik dönemde ödemeler gerçekleşmediği takdirde kulüpten ayrılmayı planlayan futbolcuların ikinci yarıda da Vanspor'da kalmaları Veysel Ürüm'ün yapmış olduğu 2 milyonluk destekle sağlanmış oldu. Vanspor mevcut kadrosu bu destekle korunmuş olmakla birlikte futbolcuların özgüven tazeleyerek, şampiyonluk sözü verdikleri öğrenildi.

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada iş insanı Veysel Ürüm'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmişti.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 4
Vanaşığı 27 Ocak 2023 22:12

Kesinlikle saygıdeğer iş insanı veysel ürüm kendisi takdire şayen bir kişilik başarılarını kutluyoruz (fakirlerin babası ) Helal sana veysel ürüm

A.Hadi ARVAS 20 Aralık 2022 17:15

Biz sadece Vanspora yaptığı katkıyı biliyoruz; Oysa ki yüzlerce aileye,binlerce fakir fukaraya yaptıklarını da sadece Allah biliyor.Allah Ondan ve Onun gibi hayırseverlerden razı olsun…

A.Hadi ARVAS 20 Aralık 2022 17:15

Biz sadece Vanspora yaptığı katkıyı biliyoruz; Oysa ki yüzlerce aileye,binlerce fakir fukaraya yaptıklarını da sadece Allah biliyor.Allah Ondan ve Onun gibi hayırseverlerden razı olsun…

Şahin davran 18 Aralık 2022 21:31

Bu zor zamanlarda katkı sunan harkesten Allah razı olsun.

Bakmadan Geçme