VGC başkan adayı Tunçdemir'den gazetemize ziyaret

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Uğur Tunçdemir, 30 Temmuz Salı günü yapılacak cemiyet başkanlığı seçimleri öncesinde gazetemizi ziyaret ederek, gazetecilerin haklarının koruması ve daha güçlü medya ortamına sahip olmak adına yapılacak seçimlerde destek talebinde bulundu.

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Uğur Tunçdemir, yönetiminde yer alan Sunullah İlbay ve Nazlı Timur ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşme esnasında, Tunçdemir, 30 Temmuz Salı günü saat 10:00'da Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşecek olan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti seçimleri için destek istedi. Tunçdemir, Vansesi Gazetesi'nin 87 yıldır Van basının Aminal Gemisi olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.
Erdal Perihan Vansesi Gazetesi'nin tarihsel önemine vurgu yaparak, Tunçdemir ve ekip arkadaşlarına başarılar diledi.

Tunçdemir, ziyarette yaptığı açıklamada, "Van'ımızın köklü gazetesi Vansesi Gazetesi'nin 87. yıldönümünü tebrik ediyorum. Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti olarak, yerel medyanın güçlenmesi ve gazetecilerin haklarının korunması için önemli bir seçim arifesindeyiz. Bu seçimde, hem cemiyetimizin hem de bölgedeki tüm gazetecilerin güçlü bir şekilde temsil edilmesi için destek bekliyoruz" dedi.

Tunçdemir, "Seçimler, hem cemiyetimiz hem de bölgedeki tüm gazeteciler için önemli bir dönüm noktası olacak. Umuyoruz ki, seçim sonuçları, gazetecilerin haklarının daha iyi korunmasına ve yerel medyanın güçlenmesine katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

VGC Başkan Adayı Uğur Tunçdemir, gazetemizin 87. yıldönümü nedeniyle imtiyaz sahibi Erdal Perihan'a plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme