Yaşam Kalitenizi Yükseltin

Kaliteli bir yaşam sürmek, hepimizin ortak arzusu ve hakkı. Yaşam tarzınızda yapacağınız belirli değişiklikler, standartlarınızı yükseltmenize yardımcı olabilir.

Kaliteli bir yaşam sürmek, hepimizin ortak arzusu ve hakkı. Yaşam tarzınızda yapacağınız belirli değişiklikler, standartlarınızı yükseltmenize yardımcı olabilir.

Uplifers uzmanları, yaşam kalitesini arttıracak önerileri 96 maddede bir araya toplamış.. Hazırlanan bu listeye zaman zaman göz atarak, pratikte küçük uygulamalarla hayatınızda büyük değişiklikler yapabilirsiniz.

Bir haftalığına glutensiz beslenin. Yapılan araştırmalar, işlenmiş tahılların sindirime engel olduğunu gösteriyor. Hayatınızdan buğday ya da arpayı çıkararak, enerji seviyenizi yükseltin. Yemek pişirin. Yemek kitapları alarak ya da internet ortamında tarifler araştırarak yemek yapmayı öğrenin. Hem daha hesaplı, hem daha sağlıklı beslenin.

Ajanda kullanın. Alacağınız notları elinizle yazmak, daha kolay hatırlamanıza yardımcı olur. Tamamladığınız işlerinizi işaretlemekse, ayrı bir keyif verecektir.

Bitki yetiştirin. Eğer bir bahçeniz yoksa, camınızın kenarında çiçek, meyve ya da sebze yetiştirin. Atıklarınızı gübreye dönüştürün. Biyolojik olarak toprakta çözünebilen gıdalar, gübre olarak çok etkilidir. Özellikle bahçeniz varsa, atıklarınızı gübreye dönüştürün.

Gönüllü olun. Hem kendinize, hem çevrenize faydalı olacağınız işler yapabilmek için, gönüllü olun. Gönüllü işlerde çalışıyorsanız, konu ya da mekan değiştirin.

Her gün kendiniz için bir şey yapın. Kendinize, sadece keyif aldığınız aktiviteler yapmak için zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

İletişim becerilerinizi geliştirin. Kendinizi geliştirmek için her zaman fırsatınız vardır. İşe, e-postalarınızı daha anlaşılır ve yazım kurallarına uygun şekilde yeniden düzenleyerek başlayabilirsiniz. Duvarlarınızın rengini değiştirin. En yakın yapı marketine giderek herhangi bir renk boya alın ve odalarınızdan birini boyayın. Değişim ve spontanelik, herkes için iyidir. "

Konferanslara katılın. Ne kadar tecrübeniz olursa olsun, kendinizi geliştirmek, yeniliklerden haberdar olmak ve farklı bakış açılarıyla tanışmak için, konferanslara katılın.

Yeni bir spora başlayın. Koşun, golf oynayın ya da kaya tırmanışı yapın. Tercihinizi yaparken çok fazla para harcamamaya ve kolay adımdan başlamaya özen gösterin.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme