Yaşam Toprağım

Ülkemiz gerek köklü tarihi gerek doğası, gerekse sahip olduğu medeniyetler beşiği konumu ile masallar ülkesini andırıyor.

Bu güzel yurdumuzun insanları cümlelerle anlatmak ne mümkün değil, Biz bu masallar ülkesinin topraklarına sahip olurken hiç bir zaman din, dil ve ırk ayırt etmeden tek vücut olarak sahiplenerek savaştık. Ağır bedeller ödenirken Nene Hatunları Çanakkalede binlerce şehidimizi ve ülkem toprakları için ölen şehitlerimizi hiç unutmadık. Nasıl unuta bilirdik ki, Bizler onların torunları değimliydik?

İstiklal marşımızda (korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak) demiyor muydu? Biz Türk milleti olarak neden ve kimlerden korkarız ki!!! Biz öyle bir milletiz ki bir karış toprağımız için bedenlerimizi teslim eder, toprağımız ve halkımızla vedalaşır arkamıza bakmadan destanlar yazarız. Yakışır mı bizim gibi tarihi ve geçmişi olan ülke insanına bir avuç paralelci haine teslim olmak!!!

Bizler ne mutlu Türküm, Kürdüm, Çerkezim ve lazım diye büyütülmedik mi? Kim bizleri ayırabilir ki?

Elbette bu kadar güzel masallar ülkesi olarak bilinen can vatanımızın üzerinde kirli emelleri olan bizleri parçalamak ve bölmek için uğraşan emperyalist güçler ve uşakları hep var olacaktır. Bu gün olduğu gibi. Fakat bu adamların unuttukları bir şey var ki yüce Türk milletinin milliyetçi duygularını hafife almaları. Bu günlerde olduğu gibi bütün dünya gördü ki biz biriz,biz bir bütünüz, biz tekiz ve biz TÜRKİYEYİZ .... Alçakça savaş açsalar bile..... Hiç bir zaman ne Suriye, ne Irak ,nede Afganistan olmayacağız.Can ülkem taze bir gelin misali 15 temmuzda çok şaşkın daha ellerinde kınalar taze iken uğradığı saldırı karşısında ama öyle evlatlar yetiştirilmiş ki vatan aşkı ve sevdası. Ölüm bile engel tanımazken...

Benim 81 yaşındaki sevgili annem bütün hastalıklarını unutarak her gece demokrasi nöbetini tutarken kim hangi hakla ülkemizi parçalayabilir ki?? Biz millet olarak destan yazmayı severiz. Başarısız olan darbede dünyaya kapak olmalı 7 den 70'e herkes nöbette bulunmaktı.

Biz millet olarak yaşam toprağımızı elimize aldık. Canımızla, ruhumuz ve bedenimiz ile sevgimizi akıtarak yüreğimizi ve bedenimizi ortaya koyarak yeniden gök kuşağının renkleri ile can vatanımızı baharlı halaylı ve kuşların öttüğü o güzel günlere taşıyacağız.

Bir kez daha gelmiş ve geçmiş şehitlerimizin ve gazilerimizin önünde saygı ile eğiliyor ve şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiyemi ve yürekli Milletimizi Allah'a emanet ediyorum.

Bakmadan Geçme