Yaşar Adıyaman'ın İnsanlığın Gölgesi Kitabı Çıktı

Van'ın kültürüne, sanatına ve bağımlılıkla mücadele kapsamında yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan Van Şair ve Yazarlar Birliği ( VAYAB ) Başkanı şair-yazar Yaşar Adıyaman'ın 11. kitabı 'İnsanlığın Gölgesi' kitabı okurlarıyla buluştu.

Burhan Ergin

Van Şair ve Yazarlar Birliği ( VAYAB ) Başkanı şair-yazar Yaşar Adıyaman gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan'la görüşüp bilgi alışverişinde bulundu. Simer Yayınevi tarafından basımı yapılan ve 80 sayfadan oluşan 11. kitabı “İnsanlığın Gölgesi” kitabını çıkarmanın sevincini yaşadığını belirten Yaşar Adıyaman, Van'ın kültürüne, sanatına, edebiyatına katkı sunmaya devam edeceğini belirtti. Adıyaman ayrıca bağımlılıkla mücadele kapsamında önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

“Kültürel anlamda birçok eksiğimiz bulunmaktadır”

İnsanlığın Gölgesi kitabında iyiliğe dikkat çektiğini belirten şair-yazar Yaşar Adıyaman, “Bu kitap ilk deneme kitabı olarak çıktı. İnsanlığın olduğu bir dönemde insanlığı yeniden ayağa kaldırmak adına insanlığın gölgesini yazdım. İyilik eksenli çalışmalar ile birbirimize destek olacağız. Çalışmalar yapacağız. Özelde kentimiz için genelde ülkemiz için sanat, edebiyat ve kültürel faaliyetler yapacağız. Bundan sonraki çalışmalarımda bağımlılık üzerine çalışmalar yapacağım akabinde öykü roman ağırlıklı eserler çıkartmaya özen göstereceğim. Van'ın kadim bir kent olmasına rağmen maalesef kültürel anlamda birçok eksiğimiz bulunmaktadır. Bunun için de çalışmalara toplumsal anlamda ağırlık vermek gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra hali hazırda üç kitabım var. Önümüzdeki dönemde bunların çalışmasını yapacağız. Önce sevgi sonra çare bağımlılık ile ilgili olacak. Daha sonra aynı Biçimlerin Ölümü öykü kitabı akabinde edep aynası deneme kitabı ve şiir kitapları da çıkacak. İnsanlığın Gölgesi isimli 11. kitabımı almak isteyen okurlar internet üzerinden veya satış noktalarından temin edebilir” dedi.

Şair yazar Yaşar Adıyaman yeni çıkardığı “İnsanlığın Gölgesi” kitabını gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve gazetemiz muhabiri Burhan Ergin'e imzalayarak hediye etti.

Bakmadan Geçme