Yazarımız Hikmet Aksoy ameliyat oldu

Köşe yazıları ve karikatürleri Anadolu'nun birçok şehrinde günlük gazetelerde yayınlanan, yurt içi ve yurt dışında karikatür sergileri açan gazetemiz yazarı Hikmet Aksoy, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu.

Vansesi Haber Merkezi

Basının ve karikatür sanatının usta kalemi duayen isimlerinden gazetemizin yazarı Hikmet Aksoy, İstanbul Memorial Hastanesi'nde beyin ameliyat oldu. Ameliyatın ardından memleketi Trabzon Vakfıkebir'e dönen Aksoy'un, bir süre cep telefonu kullanamayacağı öğrenildi.

Yazdığı köşe yazıları ve çizdiği karikatürleriyle okuyucular tarafından büyük ilgi gören Hikmet Aksoy, sevenlerine yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Değerli dostlarım ve kardeşlerim 22 0cak 2019 tarihinde yaşadığım beyinsel bir ödem/kriz nedeniyle İstanbul/Bahçelievler Memorial Hastanesinde beyin ameliyatı oldum. O gün, bugündür cebelleşiyorum. İyiye gidiş belirtileri var. Sol taraf felç ama yaşama heyecanım ve moralim iyi durumda, dualarınızı bekliyorum. Haksızlık ettim, biliyorum, zamanında bildiremedim. Hakkınızı helal ediniz. Hepinizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

Gazetemizin 80. yıl kutlamaları nedeniyle geçtiğimiz yıl Van'a gelen Hikmet Aksoy gazetemizle birlikte yaş gününü Van'da kutladı. Değerli yazarımız Hikmet Aksoy üstadımıza geçmiş olsun dileklerimizi bildirir, cenabı Allah'tan hayırlı şifalar dileriz kısa sürede sağlığına kavuşarak, yazılarıyla yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz.

Bakmadan Geçme