Yazarımız Vizyon Dergisi'nde

Gazetemiz yazarlarından İdris Ortakaya Ankara'da basılan Siyasette ve Ekonomide 2023 Vizyon Dergisi'nin İdari Genel Koordinatörlüğüne getirildi.

Hacı Yılmaz

Beş yıldır Ankara'da yayın hayatını sürdüren birçok siyasetçi, bürokrat ve işadamının başarı öykülerini sayfalarına taşıyan Siyasette ve Ekonomide 2023 Vizyon Dergisi yönetim kadrosuna deneyimli, donanımlı yeni bir isim daha kattı. Gazetemiz yazarlarından İdris Ortakaya Derginin İdari Genel Koordinatörlüğüne getirildi.

Birçok önemli ismi bünyesinde barındıran Siyasette ve Ekonomide 2023 Vizyon Dergisi, önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Yazdığı yazılarla ses getiren gazetemizin köşe yazarlarından İdris Ortakaya bundan böyle Siyasette ve Ekonomide 2023 Vizyon Dergisi'nde İdari Genel Koordinatörlük yapacak.

Gazetemiz yazarlarından İdris Ortakaya aynı zamanda Bütün Sivil İnisiyatif Oluşumu Genel Başkanlığını da yürütüyor. Ankara'da basılan Siyasette ve Ekonomide 2023 Vizyon Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Yüksel Güneş yapıyor.

Siyaset ve ekonominin önde gelen dergilerinden biri olan 2023 Vizyon Dergisi'nin, geleceğe daha güçlü hazırlanma hedefiyle yayın hayatını kesintisiz devam ettimesini diliyor, Vansesi Gazetesi olarak, derginin performansını ve yazarımızı kutluyoruz.

Bakmadan Geçme