Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı, yerel seçimlerde Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici'nin olduğunu açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy ve İpekyolu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Bilici'yi açıklayan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı, Van'a yeni bir vizyon kazandıracaklarını belirtti.

“Hizmetler dengeli bir şekilde dağıtılacaktır”

Yapılan açıklamada Yeniden Refah Partisi, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Dr. Abdullah Sadıksoy ve İpekyolu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Mehmet Bilici şehrimize yeni bir vizyon katmaya hazırlanıyorlar. Dr. Sadıksoy'un ve Bilici'nin bu önemli görevlere atanmaları, partimizin şehir yönetimine olan sağlam inancının bir yansımasıdır. Yeniden Refah Partisi olarak belediyecilik anlayışımız, şeffaf, katılımcı, adaletli ve kalkınmaya odaklıdır. Bu bağlamda Van İlimizin diğer ilçelerine de belirtilen unsurları taşıyan Adaylar belirlenecektir. Büyükşehir Belediyesinde Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu İlçe Belediyesinde ise Mehmet Bilici ve diğer İlçelerimiz için seçeceğimiz adaylarımız bu temel prensipler doğrultusunda Van'ı daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent haline getirmek için yola çıkacaklar. Partimizin belediyecilik ilkelerine uygun olarak, Sadıksoy'un liderliğindeki Van Büyük Şehir Belediyesi ve buna bağlı olarak diğer İlçe Belediyelerimiz şu temel prensipleri benimseyeceklerdir. Şeffaflık ve Katılımcılık: Belediye kararları, halkımızın doğrudan katılımını sağlayacak bir yönetim anlayışıyla alınacak, şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır. Adalet ve Eşitlik: Herkesin eşit haklara sahip olduğu bir kent yaratmak için adil politikalar izlenecek, sosyal yardımlar ve hizmetler dengeli bir şekilde dağıtılacaktır” ifadelerine yer verildi.

“Sorunları çözmek için çalışacağız”

Açıklamanın devamında, “Kalkınma ve İstihdam: Van'ın ekonomik potansiyelini harekete geçirmek için yerel işletmelerin desteklenmesi, istihdamın artırılması ve ekonomik kalkınmanın teşvik edilmesi hedeflenmektedir. Çevre Duyarlılığı: Sürdürülebilirlik ilkelerine bağlı kalarak, doğal kaynakların korunması, yeşil alanların artırılması ve çevresel duyarlılık ön planda tutulacaktır. Yeniden Refah Partisi olarak, Dr. Abdullah Sadıksoy'un liderliğinde Mehmet Bilici ve belirlenecek diğer İlçe Adaylarımız, Van'ı daha güzel yarınlara taşıyacaklarına inanıyor, halkımızın desteğiyle birlikte şehrimizi daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımızı vurguluyoruz. “Rüşvet alan da veren de melundur” tabelasını Van Büyük şehir Belediyesine Asacağız. “Rüşvet Alanda verende melundur” ifadesi, toplumsal düzenin ve yönetimin adaletle, şeffaflıkla işlemesi gerekliliğini vurgular. Kamu hizmetinde bulunanların tarafsızlık ve dürüstlük ilkelerine uyması gerektiğini hatırlatacağız. Bu şiar, rüşvetin hem veren hem de alan tarafında ahlaki olarak sakıncalı ve toplumsal huzuru bozan bir davranış olduğunu tekrar belirteceğiz. toplumda güvenilir bir yönetim anlayışının ve adaletin önemini Van Büyük Şehir Belediyesi başta olmak üzere tüm il ve ilçelerinde uygulayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. BASIN BÜLTENİ

Bakmadan Geçme