YENİTÜRK: KAZANMAK İSTİYORUZ

Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor bugün deplasmanda Esenler Erokspor karşısında üç puan için mücadele edecek.

Rıdvan Can

Ligin 4'ncü haftasında yarın İstanbul'da Esenler Erokspor ile zorlu bir 90 dakika mücadele verecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Esenler Erokspor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, zor bir deplasmana çıkacaklarını ifade ederek, "Bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligde ve kupada yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Amacımız Esenler Erokspor maçını kazanmak. İstanbul'da yaşayan tüm Vanlı hemşerilerimiz ve taraftarlarımız bizi bu deplasmanda yalnız bırakmasınlar" dedi.

Ligde oynadığı üç maçta bir beraberlik ve iki galibiyetle 7 puanla 2. sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor yarın saat 16:00'da deplasmanda grubun iddialı takımlarından Esenler Erokspor'un konuğu olacak.

Zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Kırmızı-Siyahlılar, puan kaybı yaşamak istemiyor. Ligde zor bir viraja girdiklerini belirten, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Esenler Erokspor, hafta içi kupada Hacettepe ve hemen akabinde ise sahamızda Kırşehir maçları ile üst üste zorlu üç maç oynayacağız ve bu maçlardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Grupta önemli bir avantaj yakaladık. Bu avantajı korumak için mücadele ediyoruz. Takımımıza olan inancımız tam. Esenler Erokspor'u yenecek güçteyiz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme