Yılın Ödülü Van'ın Altın Kızına

Milli tekvandocumuz Van'ın gururu Nur Tatar Askari, Gillete-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri yarışmasında Yılın Kadın Sporcusu kategorisinde birinci seçildi.

Rıdvan Can

Türkiye'nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. Gillete-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde 2017'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen törenle açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak verdi. Bakan Bak konuşmasında "Daha önce spor adamı olarak pek çok ödül törenine katıldım. Tüm aday olanları, kazananları tebrik ediyorum. 64 yıldır bu ödülleri veren Milliyet ailesini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ödülü Milliyet Spor Müdür Tayfun Bayındır'dan alan Nur Tatar Askari "2017 yılım çok iyi geçti. Son dünya şampiyonluğunu kazandım. Bu anı çok bekledim. Çok mutluyum" dedi.

Van'ın altın kızı Nur Tatar Askari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gecenin kendisi için çok güzel geçtiğini ifade ederek, “Benim için çok özel ve güzel bir geceydi. Gillette Milliyet yılın kadın sporcu ödülüne layık görüldüm. 2017 yılındaki başarılarım taçlandı. Sahnede ödül alırken söylemek istediğim çok şey vardı. Heyecandan hiçbir şey söyleyemedim. Ekrandan nasıl göründü bilmiyorum ama üst üste başarılarımın büyümesinde yanımda olan, bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Türk halkına oylamalarından dolayı çok teşekkür ederim. İki olimpiyat madalyası ile inşallah üçüncüsünde rekor kırma nasip olur. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi kocaman seviyorum. Sevgiyle kalın” ifadelerine yer verdi.

İşte ödül alan isimler:

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Yılın Sporcusu atlet Ramil Guliyev

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Yılın Spor Adamı: Aziz Yıldırım

Gillette Milliyet Yılın Takımı: Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı

Gillette Milliyet Yılın çıkış yapan sporcusu: Ayşe Begüm Onbaşı

Gillette Milliyet Yılın Kadın Sporcusu: Nur Tatar Askari

Namık Sevik Özel ödülü: Bilal Meşe

Gillette Milliyet Didi Buz Hokeyi Özel Ödülü: İklim Dilan Uygun, Tuğçe Melis Demir

Gillette Özel Ödülü: 1907 Fenerbahçe E-Spor

Gillette Gibi Sporcu Özel Ödülü: Osman Çakmak (Ampute Milli Takımı Kaptanı)

Gillette Milliyet Yılın Antrenörü Ödülü: Zeljko Obradovic

Gillette Milliyet "Jüri Özel Ödülü": Karabağ Futbol Takımı

Gillette Milliyet Yılın Futbolcusu Ödülü: Cenk Tosun

Bakmadan Geçme