YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Van'ın tanınmış köklü ailelerinden, iş dünyasının yakından tanıdığı Tayyar Yılmaz hayatını uzman psikolog Gökçe Yılmaz ile birleştirdi. DoubleTree by Hilton Hotel'de gerçekleşen görkemli düğünde genç çiftin nikah şahitliğini Van'ın saygın iş insanlarından Şaban Gültepe ve Mustafa Soydan yaptı.

Rıdvan Can

Uzun süren birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Tayyar Yılmaz ve Gökçe Yılmaz çiftinin DoubleTree by Hilton'da gerçekleşen nikah merasimine çok sayıda davetli katıldı. Çiftlerin nikahını kıyan İpekyolu Belediyesi Nikah memuru gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

DAVETLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı ve ailelerin genç çiftlerin mutluluğu için hiçbir masraftan kaçınmadığı düğün, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti ile halaylar çekerek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Davetliler gelin ve damada mutluluklar temennisinde bulundu.

DoubleTree by Hilton'da gerçekleşen düğüne katılan davetliler, hem genç çiftin mutluluğuna ortak oldu hem de sanatçıların birbirinden güzel şarkıları eşliğinde halaylar çekerek, unutulmaz bir düğün yaşadılar.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme