Yol ortasındaki direkler tehlike saçıyor

Tuşba ilçesi Altıntepe Mahallesi’nde elektrik ve telefon direkleri belediyenin yol genişletmesi sonrası yol ortasında kaldı. Mahalle sakinleri kazalara davetiye çıkaran direklerin yol ortasından kaldırılmasını istiyor.

Hacı Yılmaz

Tuşba Altıntepe Mahallesi Tren Yolu Sokak'ta yol genişletme çalışması sonrası yol ortasında kalan direkler endişelendiriyor. Direklerin kazalara neden olduğuna belirten mahalle sakinleri direklerin yol ortasından kaldırılarak sorunun çözülmesini istiyor.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkililerinden direklerin kaldırılmasını isteyen Altıntepe Mahallesi sakinleri, “Yol ortasında kalan elektrik direği tehlike saçmaya devam ediyor. Yol ortasındaki direk nedeniyle arabaların gidiş gelişlerinde çoğu zaman sıkıntı yaşanıyor. Aynı zamanda görüntü kirliliği de oluşturuyor. Biz mahalle sakinleri olarak VEDAŞ yetkililerden elektrik direğinin buradan bir an önce kaldırmalarını istiyoruz. Yolun ortasındaki bu direkler her şeyden önce öğrenciler için büyük risk oluşturuyor. buradan geçerken endişe ediyoruz. Tehlike yaratan direklerin bir an önce kalkması gerekiyor” ifadelerini kullandılar.

Direklerin bulunduğu caddede seyreden sürücüler ise yol ortasında önlerine çıkan direkleri gördüklerinde şaşırdıklarını ifade ederek, özellikle gece saatlerinde yolun ortasındaki elektrik direklerinin tehlike saçtığını, fark edilmemesi halinde faciaya neden olabileceğini belirttiler.

Bakmadan Geçme