Yol sorunu çözülüyor

Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde asfaltlama, menfez, reglaj, stabilize yol çalışması, köprü, tarımsal arazi yolu, yeni yol açma ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların yol sorununu çözüyor.

Vansesi Haber Merkezi

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hava şartlarının yol yapım ve onarıma uygun olmaya başladığı ilkbahar aylarından bu yana gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Oluşturulan ekipler, kent merkezi ve ilçelerde asfaltlama, menfez, reglaj, stabilize yol çalışması, köprü, tarımsal arazi yolu, yeni yol açma ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların sorunları çözülüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında kent trafiğinin en yoğun olduğu ana arterlerde yol asfaltlama çalışmalarını yürüten ekipler, ilçelerde ise yolu olmayan mahalle ve mezralara yol yapıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı'nın kent merkezi ve ilçelerinde yaptıkları incelemelerin ardından çalışmalara hız veren ekipler, vatandaşların sorunlarını kısa bir sürede çözüme kavuşturuyor.

Kent geneli mahalle ve mezraların çalışmalarını Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri sezon boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Bakmadan Geçme