YOLSPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futsal Ligi 1'nci eleme grup müsabaka kuraları çekildi. Maçlar 20-24 Ocak tarihlerinde Erzurum'da oynanacak.

Rıdvan Can

TFF Futsal Ligi'nde Van Yolspor'un da olduğu toplam 25 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği 1'nci eleme grup maçları sonunda 12 takım bir üst tura yükselecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri Futbol Gelişim Direktörlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine, Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü'nden Sorumlu Milli Takımlar Koordinatörü Oğuz Çetin, Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü Rüştü Reçber, Genç Oyuncu Gelişim Müdürü Cem Pamiroğlu, U18 Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Ustaömer ve Futsal A Milli Takım Teknik Direktörü Sercan Görgülü de katıldı.

HEDEFİMİZ KUPA

Van'ı Türkiye Futsal Ligi finallerinde temsil edecek olan Van Yolspor, Antrenör Ferhat Yıldırımçakar yönetiminde çalışmalarını tamamlayarak, hafta sonu Erzurum'a hareket edecek.

Erzurum'un ev sahipliğinde oynanacak olan Türkiye futsal ligi finallerinde Van'ı en güzel şekilde temsil edecek olan Van Yolspor'da hedef şampiyonluk.

Gazetemize konuşan Van Yalspor Futsal takımı antrenörü Ferhat Yıldırımçakar, 20-24 Ocak tarihlerinde Erzurum'da oynanacak olan futsal ligi Türkiye finallerinde Van Yolspor futsal takımı olarak Van'ı en güzel şekilde turnuvada temsil edeceklerini belirterek, grup'ta Siirtspor, Erzurumspor ve Erzurum Ilıca Belediyespor gibi zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını, ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

GRUP LİDERİ ÇEYREK FİNAL OYNAYACAK

Grupta lider olan takımın çeyrek finallere kalacağını ifade eden Yıldırımçakar, "Hedefimiz şampiyonluktur. İyi bir takımız. Finallere çok iyi hazırlandık. Türkiye Futsal Ligi finallerine gitmemize vesile olan ve bizlere verdiği destekle bizleri yalnız bırakmayan başta karayolları bölge müdürü olmak üzere bölge müdür yardımcısı ve Yolspor kulüp başkanı Hacı Emin Topçu, Başkan yardımcısı Zafer Şahin'e ve her zaman Van futbolu başta olmak üzere bizlerin her zaman yanında olan Vansesi Gazetesine takımım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme