YOLSPOR'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Yolspor Kulübünün alt yapı hocaları gazetemizin 80. yaş günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundular.

Burhan Ergin

Van'ın ilk gazetesi Vansesi'nin 80. yılı dolayısıyla ziyaretler sürüyor. Çiçek takdim ederek, gazetemizi ziyaret eden Yolspor Kulübünün alt yapı hocalarından Kenan Yağız, Eşref Şeylan, Halit Gül Sevinç ve Cemal Narin imtiyaz sahibimiz Erdal Perihan ve spor müdürü Rıdvan Can ile görüşerek, sohbet etti.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde aralıksız sürdüğünü belirten Yağız, “Amatör ligde birçok sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Büyükşehir olan bir ilde antrenman yapacak saha ve tesislerin olamayışı vahim bir durumdur. Amatöre yeteri kadar destek verilmiyor. Van'da gençler spora büyük ilgi gösteriyor. Yolspor Kulübü olarak gönüllü hocalık yapıyoruz. Yolspor Kulübü bünyesinde A takımı başta olmak üzere bayan futbol takımı U13-U14-U15 ve U16 takımları bulunuyor” dedi.

Yağız son olarak, Van'da 80 yıllık bir gazetenin bulunmasının önemli olduğunu belirterek, Van'ın ilk gazetesi, Vansesi'nin kuruluşunun 80. yılını kutladığını söyledi. İmtiyaz sahibimiz Erdal Perihan nazik ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Bakmadan Geçme