YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINDAN

1) Üniversitemiz ilahiyat Fakültesi Yanı Öğrenci Kantin-Kafeterya İşletmesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 5 l/g maddesi uyarınca, 3 (Üç) yıl üzerinden Pazarlık Usulü ile kiraya verilecektir.

2) İhale Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığınca yapılacaktır. İhale Tarihi: 09/06/2014 Pazartesi günü saat 10:00'da yapılacaktır.

3) İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlik kriterleri:

A) Kanuni İkametgâhının olması,

a) Gerçek kişi olması halinde, 'Yerleşim Yeri ve Diğer adres belgesi' Nüfus İl Müdürlüğü veya muhtardan onaylı, Tüzel kişi olması halinde bağlı bulunduğu odadan alınmış Ticari İkametgah belgesi vermesi,

B) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi,

C) Ticaret ve Sanayi Odası belgesi vermesi,

a) Gerçek kişi olması halinde, Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile Kayıtlı olduğuna dair belge (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin, bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)

c) Ortak girişimin olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)'deki esaslara göre temin edecekleri belge,

Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri gerekmektedir.

D) İmza sirküleri vermesi

a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,

b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir,

c) Ortak girişimin olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara

göre temin edecekleri belge.

E) İstekliler adına vekaleten ihaleye katılıyor ise, istekli adına teklifte bulunulacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin v vekaletnamelerinin bulunduğu

ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gereklidir.)

F) Diğer Belgeler;

a) İhaleye iştirak edecek gerçek kişilerin son bir ay içinde alınmış sabıka kaydı belgesi,

b) ihaleye iştirak edecek gerçek kişilerin Nüftıs cüzdan sureti,

c)- Kantin ve Kafeterya işletebileceğine dair ilgili odadan alınmış Faaliyet Belgesi

d) -Katılımcılar 3308 Sayılı Meslek Eğitim Kanunun Hükümlerine göre kantin-kafeterya alanında çalıştırılacak kişi yada kişiler (ızgara ve benzeri yiyecekler üzerinden) için alınmış ustalık belgesi sahibi olma şartı aranır.

-Kantin Kiralama ihalesine katılacak olan kişiler; ilgili esnaf odasından ihalelerden yasaklama kararı bulunmadığına dair aldığı belgeyi ibraz edecektir.

e) İhale dokümanı aldığına dair belge,

f) İsteklinin ihale tarihinden en fazla Onbeş gün öncesine ait alınmış Sosyal Güvenlik Kurumundan ve Maliye Vergi borcu olmadığına dair belgeleri vermeleri gerekmektedir.

g) İsteklinin Vergi Mükellefi olduğuna dair belge sunması zorunludur.

ğ) Doküman ekinde verilen İhaleye Katılabilme Taahhütnamesi

h) Geçici Teminat

G) İhaleye sunulacak belgeler asıl veya Noter tasdikli olması gerekir.

4) İhale konusuna ilişkin şartnameler 100 (Yüz) TL, karşılığında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımdan temin edilebilir.

5) Kiraya verilecek Kantin-Kafeterya işletmesinin 1. yıl için belirlenen muhammen bedel ve geçici teminat tutarı aşağıda belirtilmiştir.

İşletmenin Adı:

Muhammen Bedeli:

Geçici Teminat Tutarı:

İlahiyat Fakültesi Yanı Öğrenci Kantin-Kafeterya İşletmesi

52.500,00 TL.

1.575,00 TL.

6) Postadaki gecikmeler ve telgrafla müracaatlar kabul edilmeyecektir. 7) Üniversitemiz ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmede serbestir.

İLAN OLUNUR Basın V: 922 (www.bik.gov.tr)

Bakmadan Geçme