Zeydan ve Şedal'dan Van Hayvan Pazarı'na ziyaret

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal beraberindeki İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ, Meclis üyeleri ve daire başkanlarıyla birlikte Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti.

Kurban Bayramı zamanı Van'ın en hareketli noktalarından biri olan Hayvan Pazarı esnafı, Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, yardımcısı Neslihan Şedal ve beraberindeki heyeti ağırladı. Şedal ile Zeydan, İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ, Meclis Başkanvekili Tuncer Sağnıç, Meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları, Kurban Bayramı öncesi Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti.

İpekyolu ilçesi Özalp yolu üzerinde bulunan pazara giden Zeydan ve beraberindekiler, hayvan satıcıları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Pazarda incelemelerde bulunan Zeydan, pazarın tamamını gezerek, burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Zeydan, ayrıca pazar esnafının şikâyetleri ve taleplerini dinledi, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Şedal ve Zeydan, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, bunların giderilmesi için büyük bir çaba içerisinde olduklarını dile getirdiler. İlgili daire başkanlıklarının bir süredir pazarda hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Zeydan, vatandaşların sorunsuz bir Kurban Bayramı ve kurbanlık teminini gerçekleştirebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ettiler. Zeydan, pazarın eksiklerini tespit ederek, daha sağlıklı bir pazar alanının oluşması için gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi. Zeydan ayrıca, pazardaki vatandaşların ve tüm Vanlıların bayramını kutladı.

Yorumlar 2
Ali kaya 16 Haziran 2024 09:40

Başkanlar sanat sokağında bir gezinti yapın. Akrabanız gündüz vakti inşaat kazısı yapıyor ve etrafa zarar veriyor. Bu gibi yerlerde gece çalışılması lazım. Ama akraba işte

VAN " SOS" VERİYOR. 15 Haziran 2024 17:34

EDREMİT, İPEKYOLU VE TUŞBA'DA, ÇARŞILARDA, ANA ARTERLERDE, CADDELERDE, SOKAKLARDA, ARA SOKAKLARDA, YAKIN VE UZAK SEMTLERDE, 35 MERKEZ MAHALLEDE, BÜTÜN TOKİ SİTELERİNDE, İRİLİ UFAKLI 100 PARK VE YEŞİL ALANDA, PİKNİK VE MESİRE ALANLARINDA, HAYVAN SATILAN YÜZLERCE NOKTADA BİNLERCE PERSONELLE ON GÜN BOYUNCA 7/24 TEMİZLİK YAPILMALI. BELEDİYELER, KARAYOLLARI VE DSİ DERHAL TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATMALI. VAN BİTTİ GERÇEKTEN, ÇÖP VE PİSLİKTEN, KİRLİLİK VE DAĞINIKLIKTAN GEÇİLMİYOR. YILLARDIR DEĞİŞMEYEN BU MANZARALAR HER GELEN YIL ARTARAK DAHA DA KÖTÜ BİR HAL ALIYOR

Bakmadan Geçme