Ziraat Bankası'ndan büyük fırsat

Eylül ayı itibarıyla Ziraat Bankası'nın konut kampanyaları da devam ediyor.

TAKİP ET

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Artık isteyen herkes ev sahibi olacak! İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarının artışıyla birlikte ev sahibi olmak hayal gibi geliyordu, ancak Müjdeli Haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Banka, icralık evleri cazip fiyatlarla satıyor ve ev almak isteyenlere 120 ay vadeli konut desteği sunuyor.

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenleri sevindiren bir fırsat sunuyor. Banka, ev sahibi olmanın zorlaştığı günlerde icralık evleri yok parasına satıyor. Sadece evlerle sınırlı kalmayarak tarla, dükkan, taş ev, arsa, depo gibi birçok gayrimenkulu satışa çıkarıyor.

Bahçeli müstakil ve köy evleri gibi gayrimenkuller, oldukça düşük fiyatlarla ilgi çekmeye devam ediyor. Örneğin, Kahramanmaraş'ta bulunan bir müstakil ev, 270.000 TL satış fiyatıyla dikkat çekiyor. Banka, bu konutu satın almak isteyenlere 120 aya kadar vadeli konut kredisi imkanı sunuyor. En uzun vade seçeneği ise 10 yıl olarak belirlenmiş durumda.

Konut almak isteyenler için ödeme koşulları da oldukça uygun. Banka, satışa sunduğu konutlardan kredi desteğiyle birlikte satın almak isteyenlere 27.000 TL peşinat ödeme şartı getiriyor. Peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar ise aylık 7708 TL taksitlere bölünerek ödenebiliyor.

Ziraat Bankası'nın konut satış ilanlarına ulaşmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu fırsatlar sayesinde ev sahibi olmak artık daha kolay ve erişilebilir hale geliyor.

Bakmadan Geçme