Zor bir dönemden geçiyoruz...

Bu köşenin sadece benim görüşlerimin yer aldığı bir alan olarak görülmesini istemem. Herkes için kürsü olsun, her eli kalem tutan, görüşlerini yazsın isterim. 'Serbest Kürsü' gibi herkes sorunlarını, görüşlerini, dileklerini yazarsa, bunlar gazete sayfalarında yer alırsa demokrasiye, bu yoldan da katkı verilebileceğine inanıyorum.

Bu köşenin sadece benim görüşlerimin yer aldığı bir alan olarak görülmesini istemem. Herkes için kürsü olsun, her eli kalem tutan, görüşlerini yazsın isterim. "Serbest Kürsü" gibi herkes sorunlarını, görüşlerini, dileklerini yazarsa, bunlar gazete sayfalarında yer alırsa demokrasiye, bu yoldan da katkı verilebileceğine inanıyorum.

İşte size bir örnek: Düşünce, davranış, söylemiyle "örnek kimlik" olarak gördüğüm sevgili arkadaşım, edebiyatçı kardeşim Samet Kuleyin'in Facebook sayfasındaki mesajını alıntılayıp sizlere sunuyorum. İşte Samet Kuleyin'in mesajı:

"Siyasi içerikli yazılarımın siz değerli dostlar nezdinde fazla bir karşılık bulmadığını biliyorum. Okurlar genellikle kolay okunan duygusal yazılardan keyif alıyorlar. Ama unutulmamalı ki; insanın hayat, kainat ve toplum karşısında aldığı tavır siyasetin kendisidir. Yoksa, sadece bir ideolojiye veya partiye bağlılık değildir.

Ordumuz Suriye topraklarına girdi, Allah burunlarını kanatmasın.

Millet olarak onların yanında olduğumuzu, birlik ve beraberlik mesajları vererek kanıtlamalıyız. Olması gereken bir harekattı ve yapılıyor.

Buraya kadar her şey normal de; insan bir de geçmişi hatırlamaktan kendini alamıyor. Ordumuzun vatansever, kahraman, milliyetçi subay ve komutanlarını; Amerika ve FETÖ işbirliğiyle zindanlara attıran kimler?

PKK'lı teröristlerden gizli tanık (Şemdin Sakık) yaparak ordumuzun mensuplarının zindanlarda çürümesine seyirci kalanlar kimler? Süleymaniye'de Türk askerinin başına çuval geçirilirken, Muavenet zırhlısı vurulurken dilini yutanlar kimler?

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme