Antalya Van Vakfı'ndan anlamlı ziyaret

Antalya Van Vakfı Kadınlar Kolu üyeleri Fethi Baycan Devlet Huzur Evinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi 


Antalya Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Kadınlar Kolu üyeleri etkinliklerine bir yenisini daha eklediler. Antalya'da Vanlılar ve Antalyalılar arasında güç birliği ve dayanışmayı sağlayan Van Vakfı Kadınlar Kolu Fethi Baycan Devlet Huzur Evinde bulunan yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttılar.


Van Vakfı Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Dede ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: "Antalya Van Vakfı Kadınlar Kolu üyeleri Fethi Baycan Devlet Huzur Evinde bulunan yaşlıları ziyaret ettik. Değerli yaşlılarımızı mutlu ederken biz de mutlu olduk. Ziyaretimiz esnasında çok duygulu anlar yaşadık. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Beraberimizde bazı hediyeler de götürdük. Bu ziyaretimize katkı sunan Yüksel İnci, Sema Çilingir,  Fatma Tuncer, yönetim kurulu üyemiz Fikret Durmaz, Yaşar Müğncester ve İstanbul'dan destek olan Fikret Ünlü'ye Vakfımız adına teşekkür ediyorum."


Antalya Fethi Baycan Devlet Huzur Evi yaşlıları ve yöneticileri Van Vakfı kadın üyelerinin anlamlı ve nazik ziyaretine teşekkür ederek Vanlıların sergiledikleri gönül birliğini ve duyarlılığı unutmayacaklarını söylediler. 

Bakmadan Geçme