• Haberler
  • Ekonomi
  • Araç sahipleri dikkat! Yeni muayene sistemiyle şok değişiklik!

Araç sahipleri dikkat! Yeni muayene sistemiyle şok değişiklik!

TÜVTÜRK, araç sahiplerinin hızlı, pratik ve çevre dostu bir deneyim yaşayacağı yeni muayene sistemiyle büyük bir yenilik sunuyor.

Araç sahipleri dikkat! Yeni muayene sistemiyle şok değişiklik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde her gün binlerce araç, muayene sürecinden geçerek güvenli ve emniyetli bir şekilde trafiğe çıkıyor. Ancak bu süreç, araç sahipleri için dikkat gerektiren bir aşama haline geliyor. Türkiye'nin önde gelen araç muayene kuruluşu TÜVTÜRK, yeni muayene sistemiyle araç sahiplerine hızlı ve pratik bir dönem başlatıyor. İşte yapmanız gerekenler:

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFLERİNE KATKI SAĞLIYOR

TÜVTÜRK'ün başlattığı çevre dostu uygulama, çevre korumasında önemli bir adım atıyor ve büyük ölçüde kağıt tasarrufu sağlıyor. Yeni sistem sayesinde yıllık 112 ton kağıt tasarrufu yapılacak ve 1904 ağacın kesilmesi engellenecek. Ayrıca, 459 bin 200 kilovat elektrik enerjisi tasarrufu sağlanacak, 196 bin litre akaryakıt kullanımı önlenecek ve 30 bin 240 metreküp atık gazın atmosfere yayılması engellenecek. TÜVTÜRK'ün bu çevre dostu uygulaması, sürdürülebilirlik hedeflerimize önemli bir katkı sağlıyor.

E-DEVLET ÜZERİNDEN KONTROLLER YAPILABİLECEK

TÜVTÜRK'ün muayene istasyonlarında gerçekleştirilen araç muayeneleri sonrasında raporlar, kısa mesaj veya e-posta yoluyla iletiliyor ve büyük bir kolaylık sağlıyor. Artık araç sahipleri, muayene raporlarını sadece bu iletişim kanallarıyla değil, aynı zamanda e-Devlet Kapısı üzerinden de kontrol edebilecekler. "Araçlarım" sekmesine erişerek rapor özetlerini görüntülemek, araç sahiplerine daha fazla erişim kolaylığı sağlayacak ve zaman tasarrufu sağlayacaktır.

DAHA VERİMLİ HALE GELECEK

Bu yenilikçi yaklaşım sayesinde araç muayene raporlarına erişim daha da kolaylaşıyor. Artık muayene istasyonlarında uzun süreler beklemek zorunda kalmadan işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Bu da zamanınızı daha verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacak.

TÜVTÜRK'ün yeni muayene sistemiyle araç sahiplerine sunulan bu avantajlar, hem pratiklik hem de çevre dostu bir yaklaşım sunarak güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Bu yeniliklerle birlikte araç sahipleri, muayene sürecini daha rahat ve hızlı bir şekilde tamamlayabilecekler.

 

Bakmadan Geçme