ARAS'TAN İMAM VE HOCALARA ZİYARET

İl Başkanı Aras'a, Merkez İlçe Başkanı A. Menaf Keyfi, İl Başkan yardımcıları Bedri Akman, Yusuf Acar ve partililer eşlik etti. Küçük Camii İmamı Asım Gülaçar, emekli imam Hasan Çelik, emekli imam Ahmet Aykaç, emekli İmam İbrahim Sarımurat, esnaf Ömer Sancar ve geçmiş dönemde, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar büyük hizmetler sunan eski İl Genel Meclis üyesi Timurlenk Bozkurt ziyaret edildi.
 Ramazan ayı münasebetiyle, ziyaretleri gerçekleştirip hayır dualarını almak istediklerini belirten AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, ''Bize düşen böylesi saygıdeğer önderlerimizi sık sık ziyaret ederek, ufuklarından ve düşüncelerinden yararlanmaktır. Böyle değerli insanlarımız memleketimizin kanaat ve akil sahibi şahsiyetleridir. AK Parti teşkilatı olarak, kanaat önderlerimizi belirli dönemlerde ziyaret ederek dualarını almaya çalışacağız. Özellikle içerisinde bulunduğumuz rahmet ve bereketin bolca yağdığı Ramazan ayında, dualarını almak bizler için çok önemlidir. Bu hocalarımızın, bu değerli önderlerimizin destekleri ile yanımızda olması bizleri daha da sevindiriyor. Aynı zamanda bize düşen toplum olarak bu manevi değerlere saygı ve sevgi beslemektir' 'dedi.
 Yapılan kongrede tekrardan başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretini kanaat önderlerine yaptığını belirten Aras, ''Değerli hocalarımıza bu tür ziyaretler gerçekleştirmek bize huzur ve mutluluk veriyor. Onların nasihatlerini dinlemek ve tecrübeler edinmek için, mübarek Ramazan ayını da fırsat bilerek hal hatırlarını sorduk. İnşallah çalışmalarımız boyunca Van ilinde ve ilçelerimizde ki tüm değerli ve saygın insanlarımızı ziyaret edeceğiz' 'şeklinde açıklama yaptı.

Bakmadan Geçme