Arvas ve Ertaş ailelerinin mutlu günü

Van'ın sevilen güler yüzlü bürokratı A. Hadi Arvas'ın oğlu Yunus Arvas ile Gravi aşireti mensubu Rıdvan Ertaş'ın kızı Semra Ertaş düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Van’ın kanaat önderlerinden A. Hadi Arvas’ın oğlu Yunus Arvas ile Gravi aşireti ileri gelenlerinden Rıdvan Ertaş’ın kızı Semra Ertaş, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Toy büyüklüğünü Van’ın önemli iş insanlarından Veysel Ürüm'ün yaptığı düğüne yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Türkiye’nin farklı illerinden birçok davetlinin katıldığı düğünde aşiret liderleri, kanaat önderleri, iş insanları, STK temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileriyle yaklaşık 2 bin 500 misafir yer aldı.

Düğünle ilgili açıklamada bulunan toy büyüğü Veysel Ürüm, tüm davetlilere teşekkür ederek, “Bölgemizin kıymetli ve kadim aşiretlerinden Ertaş ailesi ile kanaat önderi A. Hadi Arvas beyin çocuklarının düğün törenine katıldık. Çok muhteşem bir kalabalık var. Van’ın önemli ailelerinden, STK temsilcilerinden, kanaat önderlerinden, iş insanlarından kısacası her kesimden yoğun bir katılım var. Her iki ailemizde Van’ın sevilen aileleri. Ben genç çiftlere ömür boyu mutluluk diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.iha

Bakmadan Geçme