ASKF'DEN GAZETECİ CAN'A PLAKET

Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu spora katkılarından dolayı Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can'a teşekkür plaketi verdi.

Burhan Ergin

 

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından yılın başarılı sporcularına plaket takımlara ise malzeme verildi.

 

Her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri ASKF ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla kutlandı.

 

Nur Tatar Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Nevzat İnanç, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, ve çok sayıda sporsever katıldı.

 

"Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Spor adına güzel görüntülerin yaşandığını belirten Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can "Vansesi Gazetesi Spor Müdürü olarak yılın spor yazarı ödülüne layık görüldük. Van'ın en köklü gazetesi Vansesi Gazetesi olarak yıllardır özellikle Van Atatürk Şehir Stadyumu başta olmak üzere Van Büyükşehir Belediyespor, Van Amatör spor kulüplerinin içinde bulunduğu sorunları ve tesisleşme gibi ilin spor alanında yaşadığı sorunları dile getiriyoruz. Gazetemizi ödüle layık gören Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a, Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ramazan Kıvanç'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yılın en kapsamlı malzeme dağıtımının yapıldığını ifade eden Can,  "İlimizde bulunan kulüplerin en büyük sorunu tesisleşmedir. Bu kulüplere antrenman yapacakları, maçlarını oynayacakları, sahaların, tesislerin, salon sayılarının artırılması gerekiyor" diye konuştu.

Bakmadan Geçme